• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 11. līdz 17. jūlijam

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    11. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Jutīsies kā spēja virpuļviesuļa epicentrā, lai gan ar tevi šiem notikumiem tiešas saistības nebūs. Svarīgi nebāzt savu degunu svešās darīšanās un pašai neuzprasīties uz nepatikšanām. Izteikta intuīcija, zīmīgi sapņi. 

    Rīkojies ātri un izlēmīgi, tomēr nestreb karstu jautājumos, kas saistīti ar lielām naudas summām un parādsaistībām. Viegli iekulties parādos, daudz grūtāk no tiem iztikt ārā. Ļoti noderēs spēja pielāgoties. 

    Attiecībās esošajām būs nemierīgs prāts – daudz vērtēsi un pētīsi, domāsi par pārmaiņām. Jaunās attiecībās gribēsies provocēt partneri uz atklātību. 

    • Veiksmīgs 12., 13. un 14. jūlijs.

    Vērsis

    Trauksmains laiks – nāksies pieņemt lēmumus steigā, atlikt ieplānotas tikšanās un notikumus. Saistībā ar tuviem cilvēkiem vai sadarbības partneriem iespējami nepatīkami pārsteigumi. 

    Var rasties spožas idejas, aizsākties daudzsološi projekti. Tas viss nodrošinās cerīgu skatu nākotnē, taču jūtīgā vieta būs cilvēki – ņem vērā izjūtas, kas tev rodas par partneriem un kolēģiem. 

    Attiecības prasīs daudz enerģijas, taču daudz arī saņemsi pretī. Biežāk jāieklausās partnerī un mazāk jārunā pašai. Brīvajām – labas iespējas iepazīties sabiedriskos pasākumos. 

    • Veiksmīgs 15., 16. un 17. jūlijs.

    Dvīņi

    Lai gan ikdienā esi dinamiska un gana elastīga, šīs nedēļas notikumi tevi var pārsteigt nesagatavotu. Jūtīga būs partnerattiecību tēma, tev neatliks nekas cits, kā būt pilnīgi atklātai.

    Darba attiecībās, iespējams, būs jāsastopas ar nosodījumu un pretrunām, tāpēc liksi lietā savu aso mēli. Tava kritika trāpīs ne tikai nelabvēļiem, bet arī pavisam nevainīgiem garāmgājējiem, bet vēlamo panāksi.

    Arī attiecību dzīve būs kā bangojošs okeāns. Dienas gaismā var nākt kādi ilgi slēpti meli. Brīvajām šonedēļ jaunu attiecību veidošana nebūs ne prātā.  

    • Veiksmīgs 14. un 15. jūlijs.

    Vēzis

    Rīkosies prātīgi, ja visas savas ambīcijas un lielos mērķus uz laiku noliksi maliņā un ļausi sev atpūsties. Jaunās nedēļas sākumā būs vairāk jārēķinās ar apkārtējiem, mazāk ar sevi. 

    Ja samazināsi tempu, kādā dodies pēc kaut kā jauna un nebijuša, tad izdosies kvalitatīvi pastrādāt ar aktuālajiem uzdevumiem. Koncentrējies uz to, kur vari iegūt jaunas zināšanas, tās tuvākajā laikā var lieti noderēt. 

    Attiecībās var nākties saskarties ar strīdīgiem mirkļiem, jo atšķirsies vēlmes un plāni. Ikdienišķas pretrunas var būt lielisks iemesls beidzot izrunāt to, kas sakrājies.

    • Veiksmīgs 11. un 16. jūlijs.

    Lauva 

    Patvērumu gūsi mājās, siltas uzmanības ielenkumā. Lai cik tur būtu ērti un jauki, domas būs saistītas ar pašrealizāciju, sevis vērtēšanu, savas vietas un lomas atrašanu.

    Darba pasaule tev piedāvās rosību un izaugsmi, tomēr ļoti svarīgi ir nesākt dalīt lāčādu, kamēr lācis vēl ir mežā. Nozīmīgs būs katrs reāli paveiktais darbs, katra lieta, ko vari atzīmēt kā izdarītu. 

    Dzīve būs piepildīta ar mīlestību un kaisli, tomēr brīvās Lauvas tikai paspēlēsies un atstās to visu bez uzmanības. Attiecībās esošajām jāpacenšas ieviest savā jūtu dzīvē kādu košu piedzīvojumu dzirksti.

    • Veiksmīgs 12., 13. un 14. jūlijs.

    Jaunava 

    Iespējams, nokaitināsi tuviniekus un līdzcilvēkus, nemitīgi mēģinot pierādīt savu taisnību. Brīvdienas paies lielā aktīvu cilvēku lokā, gaidāmi labi sasniegumi sportojot. 

    Darba dzīvē ne uz mirkli neatslābsi, bet tik un tā gana bieži saņemsi piezīmes par to, ka neko jau daudz savā ikdienā nemaz nedari. Sarunas ar sadarbības partneriem būs auglīgas.

    Svarīgi būs spēt saglabāt mieru arī ikdienišķās un kreņķīgās situācijās. Pirms izsaki savu viedokli, ieklausies ko runā un kā savas jūtas pauž partneris. Nesen veidotās attiecībās pamanīsies sevi spoži parādīt.  

    • Veiksmīgs 15., 16. un 17. jūlijs.

    Svari 

    Turpināsies piedzīvojumiem un aktivitātēm pilns laiks. Pāri plūstošā enerģija noteikti ir jāizmanto, lai kaut ko panāktu vai pabeigtu ko sen atliktu. Baudi dzīvi, iedves dzīvību savās iecerēs. 

    Darba dzīve pulsēs, tev pavērsies dažādas iespējas, tomēr nevajadzētu strēbt karstu – pavēro procesus, iedziļinies, ieklausies. Aiz vienas labas iespējas var nākt nākamā – vēl labāka un naudīgāka. Pieaugs konkurence.

    Brīvajām iespējamas liktenīgas satikšanās, dzīve tev var sagādāt ne vienu vien pārsteigumu. Attiecībās esošajām allaž pietrūks laika, ko veltīt mīļotajam cilvēkam.

    • Veiksmīgs 13. un 14. jūlijs.

    Skorpions 

    Gaidāma īpaši veiksmīga nedēļa – izdosies ne tikai īstenot savas ieceres, bet arī radīt jaunas idejas un savā mērķu kartē iezīmēt jaunus punktus. Neaizmirsti arī par mērķiem, kas saistīti ar ceļojumiem un baudu. 

    Svarīgākais būs individuāls darbs. Aprēķins un stratēģija nepalīdzēs atrast taisnāko ceļu cauri biezoknim. Atļauj sev pareizo izvēli izdarīt intuitīvi, uzticies cilvēkiem sev līdzās. 

    Gribēsies, lai viss notiek pēc tava prāta, tomēr spēsi savas ambīcijas pieklusināt. Svarīgi būs veltīt vairāk uzmanības savam sirds cilvēkam. Brīvdienās mājās valdīs mīļums.

    • Veiksmīgs 11. un 12. jūlijs.

    Strēlnieks

    Var pārņemt šaubas un nedrošība, tomēr atceries: pret pārliecības trūkumu ir kāda fantastiska recepte, un tā ir – runā ar domubiedriem, iesaisti savos darbos ģimeni, draugus, līdzcilvēkus. 

    Lieliski spēsi tikt galā ar neparastām situācijām, tava prasme deleģēt darbus un pienākumus citiem būs gluži vai apskaužama. Laiku, ko iegūsi, uzticot savus pienākumus citiem, varēsi veltīt jaunu ideju radīšanai. 

    Partnerattiecības prasīs pielāgoties un mazliet arī pakļauties, taču tev tas nebūs grūti, ja runa ir par tiem cilvēkiem, kuri tavā sirdī un dzīvē ienākuši uz palikšanu.

    • Veiksmīgs 12., 13. un 14. jūlijs.

    Mežāzis

    Tava enerģija strauji pieaugs, taču būtiski būs to ievirzīt pareizā gultnē un neiztērēties tur, kur nevajag. Brīvdienās dziļi jāievelk elpa, atpūšoties klusumā. 

    Daudz uzņemsies un arī spēsi izdarīt daudz vairāk, nekā plānoji un nekā no tevis sagaidīja. Svarīgi būs pamanīt iespējas un būt elastīgai, ja sākas pārmaiņas. Lēmumu pieņemšanai nevelti pārlieku daudz laika.

    Seksuāli ļoti aktīva nedēļa gan brīvajām, gan attiecībās esošajām. Kopā labi pavadītais laiks satuvinās tos, kas vien otrā nule ieskatījušies, iespējamas romantiskas iepazīšanās kūrortā vai komandējumā. 

    • Veiksmīgs 15., 16. un 17. jūlijs.

    Ūdensvīrs

    Koša, neaizmirstama nedēļa, kas liks sirdij pukstēt straujāk. Mājas darbos paveiksi tik, cik pēdējā mēneša laikā kopumā neizdevās izdarīt. Jaunās nedēļas sākums pasīvs – labāk paņem garākas brīvdienas un atpūties.

    Var būt piņķerīgas situācijas ar finansēm. Rūpīgi pārbaudi, kur un kā tiek ieguldīta nauda, kādus ceļus tā iet. Veiksmīgs laiks tiešiem kontaktiem un darbam ar klientiem.

    Tās, kuras ne ar vienu nav saistītas ģimeniskām saitēm, šajās dienās var piedzīvot kādu interesantu atklāsmi. Tā liks aizdomāties un uz savu dzīvi paskatīties pavisam ar citu skatu.

    • Veiksmīgs 11. un 12. jūlijs.

    Zivis 

    Aktīvi ķersies klāt aktuālu jautājumu risināšanai. Īpaši svarīga kļūs naudas tēma saistībā ar ģimeni vai partnerattiecībām – ja manta un nauda būs kopīgas, vieglāk būs ieviest savu kārtību.

    Paredzami lieliski un ienesīgi lēmumi par ieguldījumiem un pirkumiem, tikai pieņem tos pati, nevis klausies, ko iesaka un piedāvā citi. Kāds it kā labi pazīstam kolēģis vai draugs var izrādīties īsta pērle.

    Mīlas dzīvē nejutīsies tik droši kā darījumu pasaulē, tomēr nemitīgi vēlēsies kaut ko uzlabot, pieslīpēt, papildināt. Sapratīsi, kas un kā jāmaina, lai uzlabotu savu mīlas dzīvi.

    • Veiksmīgs 11. un 16. jūlijs.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē