• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 1. līdz 7. augustam

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    1. augusts, 2019
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Dinamiska, notikumiem un emocijām piepildīta nedēļa. Lai gan notiks gana daudz kas un tiksies ar neskaitāmiem cilvēkiem, ne mirkli nejutīsi nogurumu, bezspēku vai garlaicību. Jārīkojas pēc plāna.

    Profesionālā vide prasīs no tevis koncentrēšanos un pievēršanos sīkumiem. Tas prasīs daudz darba un pūļu, bet būs tā vērts – tevi pamanīs un tavu veikumu novērtēs.

    Mīlas lietās aktuāla var kļūt tēma par uzticēšanos. Partnera rīcībā, iespējams, pamanīsi ko aizdomīgu, tomēr, visticamāk, visa tā pamatā būs tevis pašas fantāzijas. Jaunās attiecībās partnera rīcību vērtēsi kritiski. 

    • Veiksmīgs 1. augusts.

    Vērsis

    Lielisks laiks, lai uzlabotu attiecības gan ar ģimeni, gan kolēģiem. Tavs viedoklis būs ļoti svarīgs. Jāpievērš uzmanība idejām, kas pirmajā mirklī šķiet nereālas.

    Darba lietās aiz katra pagrieziena pavērsies arvien jaunas iespējas, vien pašai jābūt tām gatavai, jāinteresējas par visu un jālūkojas plašāk un tālāk. Varbūt nāksies iziet no komforta zonas, taču tas būs vērtīgi. 

    Attiecību jomā iespējama neliela rīvēšanās – raustīsiet deķi katrs uz savu pusi un pie jēdzīga rezultāta nonāksiet vien tad, ja pārstāsiet nemitīgi kaut ko no otra pieprasīt.

    • Veiksmīgs 2. un 3. augusts.

    Dvīņi

    Tavu dinamisko skrējienu laiku pa laikam apstādinās neticība sev, nespēja objektīvi novērtēt savus plusus. Piemērots laiks, lai atskatītos uz to, ko un kā dari, izvērtētu pieņemto lēmumu sekas. 

    Darba lietās būsi izveicīga, pamanīsies nokārtot pat tādus jautājumus, kuru risināšana citiem nav bijusi pa spēkam. Komunikācijā liksi lietā viltību, taču ņem vērā, ka šādas lietas var nākt atpakaļ kā bumerangs.

    Attiecību jomā gaidāmi aizraujoši notikumi, viegli veidosies jauni kontakti, patīkami pavadīsi laiku līdz šim nezināmu cilvēku kompānijās. Jaunas attiecības veidosies lēnām.

    •  Veiksmīgs 4. un 5. augusts.

    Vēzis

    Šonedēļ tevi interesēs tikai tādas lietas, no kā vari gūt sev kādu labumu, tikai tām būsi gatava tērēt savu laiku un enerģiju – attiecībās gan ar ģimeni, gan darījumu partneriem.

    Darba jomā nedēļa būs jaudīga. Jo aktīvāka būsi komunikācijā ar līdz šim nezināmiem sadarbības partneriem, jo lielākas iespējas tev pavērsies. Ļaujies plašumam, ļaujies idejām!

    Šajā nedēļā var nākties atšķetināt kādu mezglu, kas ilgstoši traucējis attiecībās ar mīļoto cilvēku justies brīvi un laimīgi. Jaunās nedēļas sākums – piemērots laiks konfliktu un domstarpību risināšanai.  

    • Veiksmīgs 6. un 7. augusts.

    Lauva 

    Izteiksmīgi vārdi, daudzsološi plāni, tomēr darbi tiem var arī nesekot. Iespējams, rīkosies diezgan vieglprātīgi, tomēr dažos jautājumos, piemēram, visā, kas saistīts ar attiecībām, modrību nedrīksti zaudēt.

    Tuvi kolēģi vai sadarbības partneri var rādīt vienu vaigu, bet rīkoties pavisam pretēji, tādēļ uzmanīgi jārīkojas ar noslēpumiem, jaunas idejas vai jautājumu risinājumi, jāpatur pie sevis.

    Mīlas dzīvē Lauva būs īstena pavēlniece, vismaz pašai tā šķitīs. Viegli iepatiksies šarmanti pretējā dzimuma pārstāvji, patiks koķetēt un iesaistīties romantiskās dēkās.

    • Veiksmīgs 1. un 6. augusts.

    Jaunava 

    Domās būsi kaut kur ārpus tās realitātes, kas ir tev apkārt, grūti būs koncentrēties ikdienas pienākumam. Vērts doties atvaļinājumā, paiet maliņā no lielā skrējiena un izbaudīt nekā nedarīšanu. 

    Darba lietās var parādīties jaudīgas iespējas, vari iegūt jaunu, ļoti vērtīgu informāciju. Lai tiktu ar to visu galā, palīdzēs prasme plānot un gudri deleģēt daļu savu pienākumu citiem.

    Iespējams, jutīsi nepieciešamību kādu brīdi atpūsties ne tikai no darbiem, bet arī no dzīvesbiedra un pārējās ģimenes. Sirdsmieram traucēt var kādi neatrisināti jautājumi vai nesakārtotas attiecības.

    • Veiksmīgs 2. un 3. augusts.

    Svari 

    Piemērots laiks, lai  atrastu dzirdīgas ausis savām idejām un sapņiem, lai savas zināšanas prezentētu īpašā labvēlīgā gaismā. Brīvdienās jāpapildina enerģijas rezerves, lai ar jauniem spēkiem varētu mesties darbā.

    Izdosies piesaistīt labus kompanjonus vai sadarbības partnerus. Uzklausi visus viedokļus, nekautrējies taujāt pēc padoma, bet gala lēmumu tomēr pieņem pati, neļaujot sevi ietekmēt.

    Attiecībās ar mīļoto cilvēku iespējamas biežākas domstarpības un nesaprašanās – lielākoties tāpēc, ka neieklausies otrā, un arī viņš, iespējams, nesadzird tavu vārdu patieso saturu.

    • Veiksmīgs 4. un 5. augusts.

    Skorpions 

    Iespējamas nopietnas pārmaiņas vai nu saistībā ar dzīvesvietu vai darbu, vai arī dzīves kvalitātes uzlabošanu. Ļoti daudz laika būs jāpavada cilvēkos – gan darba lietās, gan privāti.  

    Vari saņemt aizraujošus priekšlikumus dalībai projektos, varbūt pat jaunu darba piedāvājumu. Nostiprini partnerattiecības darbā, pārliecinies, kā jūsu viedokļi un mērķi tiešām saskan.

    Būs izteikta vēlme grozīties aizraujošu cilvēku sabiedrībā, gribēsi sevi parādīt, kontaktēties ar citiem, veidot jaunas pazīšanās, un tas arī izdosies, ­iespējams, kādā citā zemē.

    •  Veiksmīgs 6. un 7. augusts.

    Strēlnieks

    Tavai rīcībai jābūt pārdomātai. Pastāv risks tik ļoti pārstrādāties, ka sajutīsi sevī pilnīgu bezspēku. Velti savu enerģiju tikai tiem darbiem un cilvēkiem, kas tevi bagātina un iedvesmo.

    Lai gan viss tas, ko esi ieplānojusi, ritēs viegli un ceļš būs gluds, tomēr neuzņemies pārlieku daudz. Virzies uz savu mērķi lēnām, paļaujies uz cilvēkiem, kas apkārt, un klausi savu sirdsbalsi. 

    Būs iespējas veltīt gana daudz laika tuviem cilvēkiem. Dāvini sev un viņiem bagātīgas brīvdienu izklaides. Jaunas iepazīšanās sākotnēji var radīt spilgtāku iespaidu, nekā būs to patiesais saturs.

    • Veiksmīgs 1., 4. un 5. augusts.

    Mežāzis

    Lai gan visapkārt valdīs darbīgums un kņada, tu sevī nejutīsi nekādu dedzību un nekur negribēsi aktīvi iesaistīties. Uzdāvini sev laiskas brīvdienas pašu tuvāko cilvēku sabiedrībā.

    Darīsi ļoti daudz, lai pierādītu, cik vērtīga un neaizstājama darbiniece un kolēģe esi. Var būt situācijas, kurās nāksies pieņemt neordinārus lēmumus. Esi ieturēta un pārliecinoša.

    Harmoniska ģimenes dzīve liks tev justies rāmai un apmierinātai. Brīvās saņems daudz uzmanības apliecinājumu un pat pielūgsmi. Komplimenti birs kā no pārpilnības raga, taču tava sirds neticēs košiem solījumiem.

    • Veiksmīgs 2. un 3. augusts.

    Ūdensvīrs

    Lai gan savā rīcībā vari būt nedaudz haotiska, jutīsies pilnīgi pārliecināta par savām vēlmēm un plāniem. Enerģija, laiks un arī nauda jāvelta tam, kas jau aizsākts un rūpīgi pārdomāts.

    Galvā rosīsies daudz ideju, tomēr visvairāk uzmanības jāpievērš tiem projektiem un procesiem, kas aktuāli tieši šobrīd. Velti vairāk laika un vērības sadarbības partneriem un klientiem.

     Brīvajām ir īstais brīdis pašām būt aktīvām un izrādīt interesi par iepazīšanos ar kādu, kas šķiet pievilcīgs. Tām, kuras ir attiecībās, šonedēļ var būt grūti atrast kopīgu valodu ar partneri.

    • Veiksmīgs 4. un 5. augusts.

    Zivis 

    Iespējami notikumi, kas paliks atmiņā uz ilgāku laiku. Var būt nozīmīgi dzīves pavērsieni, tālejoši lēmumi. Pat ja gadīsies aizķeršanās ar dokumentiem vai citi sarežģījumi, tas nebūs šķērslis.

    Diezgan piepildīta, veiksmīga un interesanta nedēļa. Izdosies īstenot savas ieceres, jūtami pavirzīt uz priekšu svarīgus procesus. Esi iejūtīga komunikācijā ar kolēģiem un klientiem!

    Nāksies atcerēties patiesību, ka attiecības veido divi pieauguši cilvēki, kuriem katram ir arī sava dzīve. Tieši ar to būs visgrūtāk – ļaut mīļotajam dzīvot arī pašam savu dzīvi, ne tikai jūsu kopīgo.

    • Veiksmīgs 6. un 7. augusts.


     

    1 komentārs

    Zane
    Labvakar! Esmu dzimusi 6. augustā un esmu lauva. Man ir 12.gadi un es vēlos zināt vai maza paviršība arī ietilpst pie horoskopa un vai tas ir slikti, ka man nepatīk liela kārtība?Mana mammma varētu teikt, ka ir pedants (ļoti kārtīga), bet viņai nepatīk, ka manā izstabā ir mazs haosiņš, bet man patīk un es ne vienmēr nolieku aiz sevis mantas. Tajos brīžos, ka esmu sakārtojusi savu izstabu es nejūtos mājīgi un omulīgi, bet tad kad man ir mazs haosiņš es jūtos daudz labāk. Vai tas ir slikti, ka es esmu pavirša un mazliet nekārtīga? Ar cieņu, Zane K.

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē