• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Garais horoskops no 9. līdz 22. aprīlim

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Daudz pūļu veltīsi dažādiem ģimenes vai dzimtas jautājumiem, laika sev var atlikt maz. Kādās attiecībās būs pienācis īpašs laiks, kad beidzot jāievieš skaidrība un miers. Negaidi no citiem, sper soli pirmā. 

    Mazāk paļausies uz citu solījumiem, vairāk darīsi pati un pati arī menedžēsi savu laiku un darba apjomu. Nelokāmi iestāsies par savu taisnību, un tas var radīt domstarpības ar darba devēju.

    Notikumi var attīstīties ne gluži tā, kā esi iecerējusi, arī partneris nerīkosies tā, kā vēlies tu. Šis laiks var parādīt vienam par otru ko līdz šim neatklātu, bet ļoti svarīgu.

    • Veiksmīgs  10., 11., 12., 20., 21. un 22. aprīlis.

    Vērsis

    Pagūsi gan ražīgi pastrādāt, gan labi atpūsties. Visur, kur iesaistīsies, tev svarīgs būs taustāmais ieguvums. Lēmumi var būt ļoti svārstīgi – tas, ko nolemsi vienā dienā, jau nākamajā tiks apgriezts otrādi.

    Labi veiksies gan plānošana, gan mērķu īstenošana. Nāksies būt elastīgai, piekāpties un pielāgoties mainīgajiem apstākļiem. Lūko pēc tādiem ceļiem un risinājumiem, kādus citi neizmanto.

    Mīlas jomā vari nonākt kādas nopietnas izvēles priekšā, var būt jāizvēlas starp pagātni un jauno, vēl neiepazīto. Nesasteidz lēmumus, uzmanies, lai izvēle nav pārlieku emocionāla. 

    • Veiksmīgs 13., 14., 15. un 23. aprīlis.

    Dvīņi

    Attiecības ar apkārtējiem var būt jūtīgas, viegli raisīsies strīdi par sīkumiem. Kāds tuvs cilvēks aicinās iesaistīties neparastā projektā. Ja piekritīsi, nāksies rīkoties diezgan strauji.

    Lai gan galvā būs pavasaris, daudz uzmanības prasīs darba pienākumi, būs jāuzņemas liela atbildība. Iespējams, nāksies labot kļūdas nesen pabeigtā darbā. No darba devēja vari saņemt vērtīgu informāciju.

    Attiecībām būs raksturīgs tiešums un atklātība. Ja radīsies kādas aizdomas, uzreiz gribēsi to izrunāt. Interesantas iespējas var parādīties tām, kuras vēl tikai lūko satikt savu  izredzēto.

    • Veiksmīgs 15., 16., 17. un 22. aprīlis.

    Vēzis

    Jābūt īpaši vērīgai gan pret to, ko dzirdi, gan to, ko pati izsaki kā solījumu vai apgalvojumu. Vārda spēks var gan pavērt jaunas iespējas, gan arī nobrucināt līdzšinējos tiltus.

    Aktuāls būs viss, kas saistīts ar naudu, taču liela nozīme būs arī cilvēkiem ap tevi – tieši no kontaktu stabilitātes būs atkarīga iespēja nopelnīt. Savu ideju īstenošanā iesaisti uzticamus draugus un paziņas.

    Vairāk kaisles, ciešāka kopā būšana. Attiecībās, kas līdz šim bijušas tikai draudzīgas, var pazust robežas. Jācenšas ikdienā biežāk ieviest svaigas un nebijušas sajūtas, jārīkojas spontāni.

    • Veiksmīgs 10., 17., 18., 19. un 20. aprīlis.

    Lauva 

    Impulsīvas un spontānas darbības iekrāsos ikdienu. Būsi allaž gatava iesaistīties strīdos un pierādīt savu taisnību. Lūko turēt mēli aiz zobiem un apvaldīt bangojošās emocijas. Nesteidzies izdarīt secinājumus.

    Ikdiena būs tik ļoti piepildīta ar maziem un lieliem darbiem, ka vienā brīdī vari apjukt un pārstāt darīt vispār jebko. Kvalitatīvam darbam nepieciešams plāns un spēcīga motivācija. 

    Mīlas dzīvē iespējamas pamatīgas vibrācijas, attiecības palēnām sāks ieņemt neparastu veidolu. Iespējamas gan jaunas iepazīšanās, gan satikšanās ar kādu senu, jau izdzīvotu mīlas stāstu.

    • Veiksmīgs  10., 11., 20., 21. un 22. aprīlis.

    Jaunava 

    Taupi savu laiku, nešķiedies ar to. Liec lietā savas zināšanas un šarmu, lai īstenotu savas ieceres. Tava klātbūtne kādā procesā daudz ko mainīs, zināsi, kā ietekmēt notikumus, lai to gaita būtu tev izdevīga.

    Darba lietās iespējamas neplānotas izmaiņas, nāksies pielāgoties jauniem apstākļiem. Uzklausi arī citu viedokli, tomēr noteikti visā iedziļinies pati, pārbaudi faktus un skaitļus, pirms sāc rīkoties.

    Brīvās baudīs klusumu un pašas ieviesto kārtību savā dzīvē. Attiecībās esošajām tieši šī tēma var būt par iemeslu nesaskaņām, būs grūti vienoties par kompromisiem.

    • Veiksmīgs 12., 13., 14., 15. un 23. aprīlis.

    Svari

    Tev svarīgi būs doties sabiedrībā un izcelties, bet, tā kā tas šobrīd nav iespējams, aktīvi lūkosi pēc citām iespējām, kā sevi parādīt. Rosīgi iesaistīsies mājas dzīvē, gādāsi par maziem priekiem, kas iekrāso ikdienu.

    Svaigu ideju šalts kopā ar iedvesmu un uzņēmību. Rīkosies strauji, taču bieži pieļausi neuzmanības kļūdas, var nākties daudz ko sākt no jauna. Iespējami pārpratumi, var trūkt vienprātības.

    Emocijas sitīs augstu vilni, un tikai no tevis pašas atkarīgs, vai ļausi tām iet pāri malām. Atsevišķi pavadīts laiks dos iespēju vienam uz otru paskatīties citām acīm.

    • Veiksmīgs 15., 16., 17. un 22. aprīlis.

    Skorpions  

    Jāatrod laiks sev, lai vērīgi ielūkotos sevī, izvērtētu savus darbus, analizētu vārdus un rīcību svarīgās situācijās. Iespējams arī pārlieku kritisks skats uz kaut ko, kas jau izdarīts.

    Pie tevis vērsīsies pēc padoma, gaidīs pārliecinošus risinājumus un labus darba rezultātus. Jābūt pacietīgai un neatlaidīgai ceļā uz mērķi. Pieraksti visas idejas, kas ienāks prātā.

    Vari sastapties ar pagātnes notikumiem vai cilvēkiem, reiz jau piedzīvotām emocijām. Neļauj, lai vecas nebūšanas negatīvi ietekmē šodienas attiecības. Vari atrast ilgi meklēto atbildi par mīļotā cilvēka nozīmi tavā dzīvē.

    • Veiksmīgs 9., 10., 17., 19. un 20. aprīlis.

    Strēlnieks

    Nesvarīgiem notikumiem piešķirsi pārāk lielu nozīmi. Jālūko palaist vaļīgāk atbildības grožus, uzticot vairāk atbildības citiem. Baudīsi iespēju distancēties no cilvēkiem, būt vienatnē un paklusēt.

    Idejām un iespējām plaši spārni, kas stiepsies pāri līdz šim apjaustajām robežām. Tas var radīt nedrošības sajūtu. Jāizvērtē situācija, kurā esi nokļuvusi, un, iespējams, no kādas idejas jāatsakās.

    Savstarpējās attiecībās kā mazi geizeri izšausies sen krāti aizvainojumi un noklusēti pārdzīvojumi, un tas var satricināt zemi zem kājām. Izvairies kritizēt partneri un vērtēt viņa rīcību.

    • Veiksmīgs 10., 11., 12., 21. un 22. aprīlis.

    Mežāzis

    Kaldināsi lielus plānus, biežāk klejosi pa mākoņiem un sapņu pilīm, nevis interesēsies par to, kas notiek blakus. Aktuāla būs mājas dzīve un dažādi saimnieciski procesi. Lielisks laiks, lai būtu kopā ar savējiem.

    Veiksies visā, ko darīsi ar pārliecību, plānu un skaidru rīcības stratēģiju. Vari pieņemt lēmumus jautājumos, kas ilgstoši kavējuši nozīmīgus procesus. Svarīga būs komunikācija ar vadību. 

    Brīvās var iegūt jaunu pielūgsmes objektu. Laiks mīlestībai un sava izvēlētā cilvēka tuvākais iepazīšanai. Tiesa, šobrīd gan spēsi saskatīt viņā tikai labās lietas un īpašības. 

    • Veiksmīgs. 13., 14., 15. un 23. aprīlis.

    Ūdensvīrs

    Analizēsi notiekošo, mēģinot tajā saskatīt īpašu jēgu un nozīmi. Neierobežo sevi iespējās, idejās un izpausmēs nevienā dzīves jomā. Šis ir tavs laiks spīdēt un nākt klajā ar idejām.

    Iesāktie darbi, arī tie, kas uz laiku palikuši novārtā, nu tiks pie nedalītas uzmanības, spēsi tos pabeigt. Attiecībās ar darba devēju vai sadarbības partneri jāsaliek punkti uz i un atklāti par visu jāizrunājas.

    Uzmanība, ko saņemsi no mīļotā cilvēka, var izraisīt spēcīgas emocijas, tomēr nevajadzētu iestrēgt pašapmierinātībā un lepnībā. Uzsākot jaunas attiecības, vispirms noskaidro visus apstākļus.

    • Veiksmīgs  15., 16., 17. un 22. aprīlis.

    Zivis 

    Pievērsīsies sava potenciāla realizēšanai un savas personības attīstībai, daudz domāsi par to, kā sakārtot savu dzīvi un uzlabot pašsajūtu. Lielisks laiks, lai pievērstos garīgajai izaugsmei.

    Tev rūpēs tikai lielas lietas, nelabprāt pievērsīsi uzmanību sīkumiem, tāpēc ikdienas pienākumu izpildē bieži var rasties neuzmanības kļūdas. Iepazīsies ar cilvēkiem, kuri ir gatavi dalīties ar idejām un padomiem.

    Ilgosies pēc galantākas attieksmes, pēc spilgtākām romantikas izpausmēm un uzmanības apliecinājumiem. Uzdrošinies runāt par to, kas tev būtisks, uzticēt savas vēlmes partnerim. 

    • Veiksmīgs 9., 10., 17., 18. un 19. aprīlis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē