• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Garais horoskops no 18. jūnija līdz 1. jūlijam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Bezrūpīgs, taču jaunām atziņām bagāts laiks. Ejot cauri raibām dzīves situācijām, sapratīsi, ka svarīgi ir ne tikai trāpīt mērķī, bet arī sagatavot loku šaušanai. Vari atrast sev kādu jaunu hobiju. 

    Iespējams, atļausies palaist vaļīgāk atbildības un visa pārraudzības grožus un tieši šajā laikā pamanīsi jaunas daudzsološas iespējas. Nepalaid garām iespēju satikties ar zinošiem cilvēkiem.

    Kaislību liesmiņas kvēlos itin spoži. Brīvās var piedzīvot atzīšanos mīlestībā, iespējamas sarunas par kopīgu nākotni. Jāņem gan vērā, ka šim laikam raksturīga nepastāvība un bieža plānu maiņa. 

    • Veiksmīgs 20., 23., 24. jūnijs, un 1. jūlijs.

    Vērsis

    Šis laiks tev paies ar devīzi: ieviest kārtību – gan domās un attiecībās, gan darba lietās un sadzīvē. Veiksmīgi izvairīsies no trauksmes pilnām situācijām, strīdiem un savas taisnības pierādīšanas.

    Daudz enerģijas aizies plānojot un aprēķinot. Var būt šaubīgas un mulsinošas situācijas, kurās nelabprāt lūgsi padomu vai palīdzību. Lēmumi būs uz nedrošiem pamatiem būvēti.

    Domstarpības var radīt tava vēlme noslēgties un nedalīties savām izjūtās. Dosi priekšroku klusumam un mieram, ilgosies pēc romantiskiem mirkļiem divatā, vairīsies no lielām kompānijām un skaļām ballītēm.

    • Veiksmīgs 18., 25., 26. un 27. jūnijs.

    Dvīņi

    Brīnišķīgs laiks dažādām izpriecām un izklaidēm. Ilgosies nokļūt kaut kur pēc iespējas tālāk no ikdienas steigas un kņadas, no lēmumu pieņemšanas un visa cita, kas saistās ar darba lietām.

    Tava attieksme pret ikdienas pienākumiem būs atbildīga, tomēr negribēsi uzņemties neko lieku, centīsies visu paveikt kvalitatīvi, bet, cik vien iespējams, ātri, lai varētu pievērsties kam interesantākam.

    Sargiet viens otru, pavadiet vairāk laika kopā, runājiet atklāti, respektējiet otra noskaņojumu, mēģinot neko nepārmest un nenosodīt. Savas gribas uzspiešana var radīt grūti labojamas sekas.

    • Veiksmīgs 18., 19., 20., 21., 27. un 28. jūnijs.

    Vēzis

    Kam ķersies klāt, to darīsi no visas sirds. Spārnojošas iedvesmas pārņemta, ļausi vaļu drosmīgām un neparastām idejām, kāda no tām arī var pārvērsties pelnošā projektā.

    Labi veiksies darbs komandā, būs viegli saprasties ar citiem, allaž būsi gatava uzklausīt dažādus viedokļus. Savā ikdienas režīmā ieviesīsi izmaiņas, kas būtiski izmainīs tavu darba ritmu.

    Uz attiecībām palūkosies atklāti un bez rozā brillēm. Skaidri spēsi definēt, ko sagaidi no partnera un ko viņš var sagaidīt no tevis. Jā, kādai tas var nozīmēt izmaiņas turpmākajā dzīves ceļā, taču tās būs tikai uz labu.

    • Veiksmīgs 21., 22., 23., 30. jūnijs.

    Lauva 

    Tev būs tik daudz enerģijas, ka varētu kalnus gāzt, liela daļa tās gan tiks tērēta dažādu iegribu apmierināšanai. Kādu sapiņķerējušos notikumu kamols var atraisīties kā pēc burvju nūjiņas mājiena. 

    Prasības darbā var šķist neizpildāmas, domstarpības ar kolēģiem vai darba devēju kavēs ražīgi strādāt un var raisīt dažādas emocijas. Nespēsi pieņemt, ka mēdz notikt arī citādi, nekā esi vēlējusies.

    Darīsi visu iespējamo sava mīļotā cilvēka labā. Attiecībās ļoti svarīga būs saskaņa. Lai gan tavs viedoklis visās situācijās būs izšķirīgais, tomēr ņemsi vērā arī partnera izjūtas.

    • Veiksmīgs 23., 24. jūnijs  un 1. jūlijs.

    Jaunava 

    Turpinās pārmaiņu laiks dzīvē. Kaut kas pamazām nostiprinās, kaut kas cits aiziet uz neatgriešanos. Vari mainīt dzīvesvietu, ja tas ir aktuāli. Būsi emocionāla, brīžiem pat pārlieku jūtīga.

    Daudzsološs laiks tām Jaunavām, kas nebaidās no pārmaiņām un drosmīgiem lēmumiem. Var nākties pilnībā pārkārtot līdzšinējo dienas  ritmu, lai pavērtu sev vēl plašākas iespējas.

    Brīvās var atrast sev jaunu uzmanības objektu. Ja esi ar kādu uzsākusi kopdzīvi, var tikt pieņemts lēmums par attiecību sakārtošanu juridiski. Ilgstošās attiecībās jāatrod laiks kopīgai atpūtai ārpus ierastā.

    • Veiksmīgs  25., 26. un 27. jūnijs.

    Svari

    Iespējami notikumi, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku. Var būt ļoti nozīmīgi dzīves pavērsieni, tālejoši lēmumi. Ne viss notiks viegli, tomēr grūtības nevar būt šķērslis. Lūkosi pēc maksimāla piepildījuma visās dzīves jomās.

    Var pārņemt sajūta, ka finansiāli vari atļauties daudz, gribēsi ieguldīt, pirkt, aizdot, tomēr īpaši ieteicams tas nav – kas viegli nāks, tas vēl vieglāk aizies. Vairāk jādomā par jaunām iespējām nopelnīt. 

    Lai arī laika un iespēju varbūt būs maz, tomēr pēc iespējas vairāk pūļu jāvelta attiecību nostiprināšanai, mīļotā cilvēka labsajūtai, mieram un harmonijai.

    • Veiksmīgs  19., 20., 21., 27.  un 28. jūnijs.

    Skorpions  

    Dzīvosi ar vieglu un mazliet bezrūpīgu attieksmi pret notiekošo, baudot saldo vasaras garšu. Neuzņemsies liekus pienākumus, veltīsi laiku tam, lai pieslīpētu savas zināšanas un prasmes.

    Nav vērts iespringt, jo teju viss, kam pieķersies, tāpat ies no rokas. Vari saņemt atzinību un labu novērtējumu, turklāt par dažādiem tevis veiktajiem darbiem. Palūkojies pati uz sevi ar atzinības pilnu skatienu!

    No mīļotā cilvēka saņemsi daudz uzmanības, varēsi priecāties un baudīt dzīvi. Brīvajām šis būs iepazīšanās un randiņu laiks, taču viss notiks bez solījumiem un kopīgiem nākotnes plāniem.

    • Veiksmīgs 21., 22., 23., 30. jūnijs un 1. jūlijs.

    Strēlnieks

    Darāmā būs pilnas rokas, taču netrūks arī pārliecības par to, ko dari, skaidri apzināsies savu ceļu. Vari pielikt treknu punktu kādam noietam posmam un sākt īstenot ko citu, sen ieplānotu. 

    Spožs un iespējām bagāts laiks profesionālajā jomā. Vari saņemt ilgi gaidītu paaugstinājumu vai sākt īstenot sen lolotu sapni. Visu, ko darīsi, pavadīs veiksme un panākumi, ja vien rīkosies godprātīgi. 

    Attiecību jomā būsi rūpīga un uzmanīga, taču lielākoties pret sevi, nevis partneri. Tev patiks saņemt uzmanības apliecinājumus un dāvanas. Kādās attiecībās var būt būtisks pagrieziena punkts.

    • Veiksmīgs  23., 24. jūnijs un 1. jūlijs.

    Mežāzis

    Iespējamas pārmaiņas. Kāda tās varbūt izjutīs izteiksmīgāk, citām pārmaiņas būs vien neliels solis pa labi vai pa kreisi no ierastā. Būs jāpielāgojas jauniem apstākļiem, jāpacīnās ar saviem vecajiem ieradumiem un priekšstatiem.

    Vai nu saņemsi jaunu darba uzdevumu, vai arī profesionālais ceļš pavērsīsies citā virzienā, taču rezultāts katrā ziņā būs pozitīvas un daudzsološas pārmaiņas. Neatsakies no šīm iespējām!

    Spraigo notikumu virpulī tiks ierauta arī romantisko attiecību joma. Ja attiecības ir stabilas un atklātas, tās būs tavs drošākais atbalsta un iedvesmas punkts.

    • Veiksmīgs 18., 25. un 26. jūnijs.

    Ūdensvīrs

    Dienas ritms būs paredzams, svarīgākais tev būs miers, apzināti izvairīsies no dažādām sarežģītām situācijām, neiedziļināsies problēmās un metīsi līkumu sūram darbam.

    Neatlaidīgam un smagam darbam būs gatavas vien tās, kurām darbs ir sirdslieta, vai arī tās, kam finanšu ziņā ūdens smeļas mutē. Pārējām nepieciešamība iet uz darbu sagādās drīzāk raizes nekā patiku.

    Lai gan viens no otra gaidīsiet kaut ko, kas ir tālu no realitātes, tomēr pacelties spārnos traucēs sadzīviskas nebūšanas. Vērts atrast laiku, lai to pavadītu rāmās sarunās divatā vai arī pabūt vienatnē pašai ar sevi.

    • Veiksmīgs 18., 19., 20. un 28. jūnijs.

    Zivis 

    Var turpināties paguruma periods. Iespējams, pienācis laiks pārvērtēt nepieciešamību visur iesaistīties un par visu uzņemties atbildību. Vairāk padomā par sevi un atrodi laiku laiskai, bezrūpīgai atpūtai.

    Vērts vairāk ieklausīties citu cilvēku viedoklī un izmantot viņu pieredzi. Jo tālāk no ikdienas rūpēm un papīru kalniem izdosies pabūt, jo vieglāks skats uz dzīvi tev pavērsies. Jāpārskata prioritātes.

     Ja partnerattiecības tev nesniedz mieru un cerēto emocionālo atbalstu, vērts pavadīt kādu mirkli nostāk no tām, citādi emociju balons var uzsprāgt. Ja ir nesaskaņas, neļauj tām ieilgt.

    • Veiksmīgs 21., 22., 23. un 30. jūnijs

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē