• Koku horoskops jūlijā dzimušajiem

    Horoskopi
    Liena Britāne
    Liena Britāne
    9. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Koki esot saistīti ar kosmiskiem spēkiem, un tāpēc arī ar cilvēku likteņiem. Vērtējot planētu ietekmi, katram zodiaka apļa periodam ir izvēlēts savs koks – aizbildnis ar savu pozitīvo starojumu.

    Jūlijā dzimušie vislabāk atpūtīsies pie dižciltīgā ozola, mūžīgās jaunības koka mežābeles un svētā vīģeskoka.

    Ozols

    Pixabay
    Pixabay

    • 1.–10. jūlijs

    Šajās dienās dzimušie ir apveltīti ar lielu pašaizsardzības spēku, izturīgi, ar labu veselību, bieži ir ilgdzīvotāji. Ja spēj jau jaunībā nospraust mērķi, uz kuru tiekties, var sasniegt virsotnes un citu apbrīnu. Ozoli ir labi savas mājas un dārza saimnieki – praktiski un gādīgi par saviem tuviniekiem un kaimiņiem, taču necieš iebildumus un nelabprāt uzklausa kritiskas piezīmes. Ir lietišķi un darbīgi, zina, ko dara, labprāt dod padomus un dalās pieredzē. Viesmīlīgi uzņem ciemiņus un plaši svin svētkus. Izvēlas tradicionālus ēdienus.

    Ar prieku izrāda puķu dobes, košumkrūmu kolekcijas un lepojas ar rūpīgi iekopto mauriņu un skrupulozi izravēto sakņu dārzu.

    Ir savas mājas un savas dzimtās vietas patrioti, tāpēc nelabprāt uz ilgāku laiku dodas prom no mājām vai maina dzīvesvietu.

    Vislabāk atpūšas šūpuļkrēslā savā dārzā un brīvdienās bauda svētlaimīgu mieru paša celtajā pirtiņā. Ozoli ir pieklājīgi ļaudis, kas nepārkāpj vispārpieņemtās normas un citu cilvēku nospraustās robežas. Vēlas, lai mīļie cilvēki viņam pieglaužas, un paļaujas, ka viss nokārtosies.

    Mežābele

    • 11.–20. jūlijs

    Jūlija vidū dzimušie ir labvēlīgi un atsaucīgi cilvēki, šarmanti un vienmēr piesaista pretējā dzimuma skatienus. Mēdz būt sentimentāli un romantiski, tāpēc viņu mājās arvien ziedēs puķes – gan uz palodzēm, gan dārzā. Ja atradīs īsto mīlestību, būs uzticīgi visa mūža garumā, kopīgi baudot dzīves sniegtās iespējas. Saviem mīļajiem sniegs maigus glāstus, nesavtīgas rūpes un piedošanu pāridarījuma brīžos. Savus tuvos sargās no ļauniem cilvēkiem un lutinās ar pašaudzētiem dārza labumiem.

    Var pielāgoties jebkuriem apstākļiem, radīt mājīgumu pat zaru būdiņā un iekopt garšaugu vai ārstniecības augu dobi vietā, kur pirms tam bijusi dubļu peļķe. Neatsakās no mājsaimniecības pienākumiem, labprāt uzņemas rūpes par mājdzīvniekiem, iesāktos darbus padara līdz galam.

    Kopj ģimenes tradīcijas un rūpējas par visu dzimtu.

    Saprātīgās ābeles daudz lasa un interesējas par visu jauno pasaulē, tāpēc nemitīgi pilnveidojas, taču citiem ar savu gudrību neuzbāžas. Ābelēm svarīgi ir uzticami draugi, kas nenodos pat kritiskā situācijā.

    Vīģeskoks

    Pixabay
    Pixabay

    • 21.–31. jūlijs

    Lai gan jūlija nogales cilvēki ir dzimuši cīnītāji, viņiem ir vāja aizsardzības sistēma. Viņiem pašiem uzmanīgi jāsper katrs solis un jāsargājas no ļaunuma, ko var sagādāt citi. Viņi ļoti vēlas mīlēt un tikt mīlēti, grib dzirdēt komplimentus un uzslavas.

    Lai rastu līdzsvaru, viņiem arvien jāpapildina zināšanas.

    Šie jūtīgie cilvēki mēdz ļauties kārdinājumiem, par kuriem pēc tam mokās sirdsapziņas pārmetumos. Taču kopumā Vīģes ir ģimeniski cilvēki, kas pēc iespējas biežāk vēlas būt kontaktā ar savējiem. Ne vienmēr prot pieņemt to reālo dzīvi, kas mutuļo apkārt, tāpēc norobežojas savā pasaulē, kur ir silti un omulīgi, kur nav jācīnās ar saviem kompleksiem.

    Vēlas plašu virtuvi, kur var eksperimentēt ar dažādām receptēm. Lai stress negatīvi neiespaidotu veselību, pēc iespējas vairāk laika jāpavada, iekopjot savu dārzu, kur rast sev tik nepieciešamo aizvēju no negaisiem un brāzmainiem vējiem. Ja šāda miera osta būs, Vīģe būs īsts mājas cilvēks, kurš labsajūtā murrās kā kaķis un saviem tuvajiem būs īsts un sargājams dārgums.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē