• Koku horoskops augustā dzimušajiem

    Horoskopi
    Liena Britāne
    Liena Britāne
    10. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Koki esot saistīti ar kosmiskiem spēkiem, un tāpēc arī ar cilvēku likteņiem. Vērtējot planētu ietekmi, katram zodiaka apļa periodam ir izvēlēts savs koks – aizbildnis ar savu pozitīvo starojumu.

    Ķirsis

    • 1.–10. augusts

    Pixabay
    Pixabay

    Šajās dienās dzimušie prot nonākt uzmanības centrā visos darba kolektīvos un saviesīgās kompānijās. Dzimuši līderi un labprāt iet arī pārdroša pārgājiena priekšgalā. Vientulība nav viņiem paredzēta, un no tās bēg arī paši Ķirši. Jau piedzimstot pūrā viņiem dots spēcīgs un dedzīgs raksturs. Darīs tikai to, ko paši gribēs, un piespiest viņus ik dienu laistīt vai ravēt dārzu būs grūti. Taču, ja kādu rītu sagribēs pļaut mauriņu, tad ar lielu aizrautību metīsies to darīt un ar prieku nopļaus arī kaimiņam. Protams, par padarīto gribēs dzirdēt uzslavas un labus vārdus.

    Šādos novērtējumos gūtas pozitīvās emocijas ļauj Ķiršiem sasparoties radošiem darbiem. Mājās no tuviniekiem viņi prasīs pedantisku kārtību, taču paši ne vienmēr saklās savu gultu un izmazgās kafijas krūzi. Rēķini, līgumi un citi dokumenti gan viņiem allaž kārtībā.

    Viegli var sakašķēties ar tiem, kas laikus nesamaksā par ūdeni, elektrību un citiem pakalpojumiem. Ir sīksti un veselīgi cilvēki, kas atzīst ārstniecības tējas, ko sagatavojušas viedas vecmāmiņas.  

    Tūja

    • 11.–20. augusts

    Thuja occidentalis 'Smaragd' (Poulsen Nursery, Denmark, 1950) Photo: F.D.Richards, SE Michigan, 3/2021 - EMERALD GREEN Arborvitae
    Thuja occidentalis 'Smaragd' (Poulsen Nursery, Denmark, 1950) Photo: F.D.Richards, SE Michigan, 3/2021 - EMERALD GREEN Arborvitae

    Augusta vidū dzimušie ir enerģiskas personības, kas negrib iedziļināties sīkumos. Šie ļaudis grib būt ievēroti un svarīgi, taču ne vienmēr prot ievirzīt savas jūtas un enerģiju pareizā gultnē. Lai kā gribētos būt galvenajai personai lielākā vai mazākā kolektīvā, ne vienmēr pietiek pacietības, lai uzņemtos ikdienišķo atbildību.

    Bieži grib ķerties pie vairākiem darbiem vienlaikus, enerģija izsīkst, un tad lielais mērķis netiek sasniegts. Ja paveiksies satikt otru pusīti, kas atbalstīs Tūju praktiskos darbos, tad izdosies koncentrēties sava lielā sapņa realizēšanai un pārsteigt pasauli pat ar kādu atklājumu.

    Smagi pārdzīvo emocionālus triecienus un mīlestības sāpes.

    Vislabākās zāles sliktam noskaņojumam Tūja atradīs svaigā gaisā, savā dārzā un tālās pastaigās mežā. Atrodot uzticamu kompanjonu laivošanai vai makšķerēšanai, var atdzimt no jauna. Ticību saviem spēkiem palīdz atgūt arī romantiska senā mūzika un ziedu gleznošana vai fotografēšana. Labprāt uzņem ciemiņus un lepojas ar savu firmas recepti, taču tās knifiņus noslēpumaini noklusē.

    Irbene

    • 21.–31. augusts

    Pixabay
    Pixabay

    Augusta nogales cilvēki ir skaisti un harismātiski, taču paši ne vienmēr notic saviem spēkiem un novērtē savas prasmes. Tomēr liktenis viņus apveltījis ar labu radošo potenciālu, tāpēc svarīgi atrast sev mūža mīlestību, kas palīdzēs tiekties pēc pilnveidošanās, teiks labus vārdus, slavēs, apbrīnos un ļaus atbalstīties uz sava pleca, kad Irbene gribēs paraudāt. Jāmācās biežāk paļauties uz savu intuīciju.

    Prieks ir Irbeņu lielākā nepieciešamība.

    Ieteicams izvēlēties neatkarīgus darbus, lai ir iespēja regulēt savu darba laiku. Sev apkārt izvēlas skaistas mājas lietas un izbauda mājās gatavotu ēdienu. Prot izvēlēties un pasniegt noderīgas dāvanas. Skums, ja kāds aizstāsies ceļā. Baidīsies kādu ievainot, ja būs jāiesaistās konfliktos un dūru cīņās.

    Mīlestībā ir maigi, taču kaislīgi cilvēki. Bērnus arvien pamācīs, bet arī lolos un apbrīnos. Savā dārzā izvēlas skaistus augus ar krāšņiem ziediem, labprāt dalās ar sēklām un stādiem. Baudot meža zemeņu tēju, sapņi Irbeni aiznesīs brīnumaini skaistā dārzā, ko tai vēl jāpaspēj izveidot dzīvē.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē