• Ko zvaigznes tev sola gada nogalē? Horoskops no 19. decembra līdz 8. janvārim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    19. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Atlaidīsi nospriegotās emociju stīgas un, iespējams, tiksi vaļā no kaut kā, kas kļuvis lieks un vairs nesniedz labas emocijas. Dažas tam cauri izies sausām kājām, citas mitrām acīm, bet atvieglotas jutīsies visas.

    Emocionālu spriedzi var radīt tas, ka tavu darbu nenovērtēs atbilstoši gaidītajam. Ja rīkosies ar tīru sirdsapziņu, turpināt iesākto ceļu būs viegli. Gribēsi iesaistīties cīņās par naudu.

    Sievietes ilgosies pēc stabila atbalsta un droša pleca, bet vīrieši meklēs piedzīvojumus un jaunas garšas dzīvē. Parūpējies, lai pārmaiņu laiks ir pozitīvs un visiem patīkams.

    • Veiksmīgs  23., 24., 25. un 30. decembris.

    Vērsis

    Būtu ideāli, ja svētku noskaņās tu varētu paņemt atpūtas pauzi no jebkādiem pienākumiem un baudīt līksmību un bezrūpību. Mīļotajam cilvēkam un ģimenei patiks būt tavā tuvumā.

    Būs jāapspriež plāni, jāmeklē pieredzējuši un gudri sabiedrotie un jāizvērtē dažādi ar finansēm saistīti jautājumi. Ļoti svarīgi izveidot darāmo darbu sarakstu, jāaicina palīgā uzticami cilvēki.

    Ļoti svarīgi pirmssvētku laiku pavadīt kopā ar ģimeni, saviem tuvajiem cilvēkiem nežēlojot ne laiku, ne enerģiju. Pacenties sagādāt prieku cilvēkiem, kurus mīli, un to pašu saņemsi pretī.

    • Veiksmīgs 25., 26. un 27. decembris.

    Dvīņi

    Svaru kausos būs likta izvēle – ierakties pienākumos līdz ausīm vai svētku noskaņās ļauties bezrūpībai. Svarīgi būs atrast līdzsvaru un pielāgoties cilvēkiem un notikumiem.

    Gaisā virmos košas idejas, kā papildināt ienākumus. Ieteicams visu rūpīgi izvērtēt, nevis pa galvu pa kaklu mesties īstenot savas idejas. Gaidāma veiksmīga uzstāšanās lielai auditorijai.

    Ja esi attiecībās, velti savam mīļotajam vairāk laika. Brīvajām pielūdzēju un uzmanības izrādītāju netrūks. Uzsmaidi viņiem un dodies tālāk jo, visticamāk, ilgstošas attiecības izveidot tomēr neizdosies.

    • Veiksmīgs 19., 20., 21, 28., 29. un 30. decembris.

    Vēzis

    Būtiskas pārmaiņas līdzšinējā dienas ritmā nav vērts ieviest, ar jauninājumiem vēl mazliet jāpagaida. Ja līdz svētkiem vēl jāizdara kaudze darbu, atbalstu meklē tuvu cilvēku lokā. 

    Tavu uzmanību nemitīgi pieprasīs gan pienākumi, gan cilvēki. Pavērsies labas iespējas gūt jaunas zināšanas un pieredzi. Viss, ko uzzināsi, jāpārbauda pie drošiem avotiem, jo vari saņemt arī maldinošu informāciju.

    Mīlestības lietās pozitīvi pavērsieni. Kvēlas mīlas liesmas arī aizņemtiem Vēžiem var iegriezt robu stabilās attiecībās. Esi modra un neapreibsti no tev pievērstās uzmanības prožektoriem! 

    • Veiksmīgs 21., 22., 23., 31. decembris un 1. janvāris.

    Lauva 

    Dzīvosi savu iedomu un fantāziju rotātā pasaulē, cerot uz galvu reibinošiem notikumiem, taču uz tiem būs vēl nedaudz jāpagaida, un šajās nedēļās uz dzīvi nāksies raudzīties bez rozā brillēm.

    Saņemsi uzslavas un aplausus, tomēr ņem vērā, ka snaust panākumu saulītē nevajadzētu, citādi taviem sasniegumiem var būt neilgs mūžs. Papriecājies par sasniegto un tad čakli turpini iesākto. 

    Būs daudz laimes un sirsnības piepildītu mirkļu, tikai jāprot tos ieraudzīt un atšķirt, kas ir pelavas un kas – graudi. Atver savu sirdi mīlestībai, lolo attiecības, kas tev patiešām svarīgas!

    • Veiksmīgs 23., 24., 25. decembris un 1. janvāris.

    Jaunava 

    Šis nebūs aktīvs laiks, drīzāk otrādi – kluss, mierīgs, taču uz mērķi orientēts. Pārdomāta rīcība būs tava panākumu atslēga. Daudz no sevis prasīsi, un daudz izdosies īstenot.

    Apjomīgu enerģiju tērēsi tam, lai pierādītu sevi, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm un parādītu sevi kāda acīs vēl vērtīgāku un noderīgāku. Tevi ļoti motivēs sasniegumi un to atzinīgs novērtējums.

    Mīlas dzīvē iespējami pārmaiņu vēji – tas gan vairāk attiecas uz attiecību kvalitāti. Laiks nedaudz sasprindzināt vaigu muskulatūru un plati uzsmaidīt visiem – ielaid savā sirdī vairāk dzīvesprieka!

    • Veiksmīgs 25., 26., 27. decembris, 1. janvāris.

    Svari

    Būsi aktīva un darbīga. Liekot lielā savu radošo izdomu, izdosies pieņemt patiešām drosmīgus lēmumus. Tavām idejām jāierauga plašā pasaule – atļaujies savus spārnus paplest nedaudz plašākus!

    Ļoti labs laiks gan tām, kas jau nostiprinājušas savu pozīciju biznesa pasaulē, gan arī tām, kas vēl tikai gatavojas to uzsākt. Galvenais – rūpīgi visu saplānot un ielikt drošus pamatus!

    Privātajā dzīvē valdīs harmonija un liriski romantiskas notis, ja vien tavs pavēlnieciskais tonis to visu nesabojās. Svarīgi būs cienīt mīļotā cilvēka izvēles, un jābūt patiesiem vienam pret otru.

    • Veiksmīgs 19., 20., 21. 28. un 31. decembris.

    Skorpions  

    Gan darbā, gan mājās iespējamas saspringtas situācijas, kad tevi provocēs, kaitinās un izaicinās. Labākais, ko vari darīt, – mierīgi noraudzīties un nogaidīt, kamēr viss nokārtojas pats no sevis.

    Ja esi paradusi visu darīt ar ierastām metodēm, īpaši neiespringstot, šajā laikā tas vairs nebūs iespējams – izaicinājumus spēsi pārvarēt tikai tad, ja rīkosies radoši un neordināri.

    Personīgā dzīve sagādā daudz prieka, gaidāms romantisks flirts un dažādi jauki pārsteigumi. Vairāk laika vajadzētu veltīt sava emocionālā stāvokļa uzlabošanai, palutināt sevi un savu mīļoto cilvēku.

    • Veiksmīgs 21., 22., 23, 30. un 31. decembris.

    Strēlnieks

    Beidzot iekustēsies procesi, kuriem esi veltījusi daudz laika un enerģijas. Nāksies arī ķerties klāt tādu būtisku jautājumu risināšanai, kurus allaž esi atlikusi.

    Profesionālajā jomā iespējami jauni izaicinājumi, un tikai no tevis pašas būs atkarīgs – pieņemt tos vai atteikties. Rūpīgi visu izvērtē, un, ja jūti šaubas, labāk uzreiz pieņem lēmumu nepiedalīties.

    Viss atrisināsies teju ka pēc burvju nūjiņas mājiena, ja vien tev pašai būs skaidrs, ko vēlies. Attiecības, kuras jau ir stabilas, nostiprināsies vēl vairāk, bet tur, kur ir neskaidrības, būs vajadzīga revīzija.

    • Veiksmīgs 23., 24., 25 un 30. decembris.

    Mežāzis

    Dinamisks, darbiem un notikumiem piepildīts laiks. Ja esi kādu jaunu iesākumu priekšā, rīkojies tūliņ pat – negaidi, kamēr paies svētki. Ņem rokā lielo lāpstu un sāc aktīvi rakt!

    Azartiski iesaistīsies interesantos projektos. Ļoti svarīgi būs ieklausīties savos kolēģos un sadarbības partneros. Ja citu viedokli ignorēsi un uzspiedīsi savu, tas nāks par sliktu gan darbam, gan tavai reputācijai.

    Mēģini atrast laiku mīļotajam cilvēkam – ja veltīsi viņam daudz uzmanības un mīļuma, arī tava dzīve iegūs piepildījumu un iekrāsosies košās, romantiskās krāsās.

    • Veiksmīgs 25., 26., 27. decembris un 1. janvāris.

    Ūdensvīrs

    Dzīve tev piedāvās raibas situācijas un izaicinājumus – gan personīgajā, gan profesionālajā jomā. Arī emociju ziņā gaidāms nemierīgs laiks, to gan jutīsi tikai tu pati, jo citiem savas izjūtas neizrādīsi.

    Darbā strauju notikumu pavērsienu nebūs, bet, ja nāksies pieņemt kādu stratēģiski nozīmīgu lēmumu, tas tev būs sarežģīti, jo šajā laikā ilgosies tikai pēc mājas miera un omulības.

    Mērķtiecīgi jāmeklē un jārezervē laiks, kurā būt kopā tikai divatā ar mīļoto. Vislabāk būtu izbrīvēt dienu vai divas un doties kādā nelielā ceļojumā, kur neviens nevar iztraucēt jūs divatni.

    • Veiksmīgs  24., 25., 28., 29. un 30. decembris.

    Zivis 

    Saņemsi ziņas par kādu sen gaidītu lēmumu, pabeigsi iesāktus projektus un darbus, izdarīsi vērtīgus secinājumus. No tavas ikdienas var pazust, kaut kas tev lieks – tie var būt gan cilvēki, gan procesi, gan darbi. 

    Būs daudz radošas enerģijas, turklāt tavi enerģijas resursi būs teju vai neiztērējami. Ķeroties klāt jaunām lietām, nevajag gremdēties ilgās un garās pārdomās – rīkojies uzreiz!

    Diezgan sarežģīta situācija var veidoties attiecību jomā. Nemiers dīdīs izskaidroties un kaut ko pierādīt. Ja mirkļa karstumā emocijas nesavaldīsi, attiecībās var iezīmēties jūtams robs. 

    • Veiksmīgs 21., 22., 23, 31. decembris un 1. janvāris.



     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē