• Hokejists Rēdlihs kļuvis par daudzbērnu tēti

    Attiecības
    Gita Vīksne
    29. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: FOTO INSTAGRAM UN NO IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA
    Rīgas Dzemdību namā pasaulē nācis hokejista Jēkaba Rēdliha un viņa dzīvesbiedres Ievas Zvaigznes-Rēdlihas dēls, kuram vecāki devuši vārdu Karls.

    «Dēls pasaulē nāca 15. septembrī agri no rīta – divas dienas pēc sieviņas dzimšanas dienas,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklāj hokejists Jēkabs Rēdlihs. Viņš neslēpj, ka dzemdībās bijis līdzās sievai dūlai Ievai Zvaigznei-Rēdlihai. «Esmu piedalījies visu savu bērnu dzimšanā. Tas man ir ļoti svēts brīdis,» atzīst Jēkabs.

    «Gribu palielīt savu burvīgo sieviņu Ieviņu – viņa patiešām ir liela varone ar to, ko paveica dzemdībās. Es stāvēju viņai līdzās un aplaistīju ar prieka asarām.»

    Rēdlihi jau ir vecāki 10 gadu vecajai Katrīnei un sešgadīgajam Olafam. Par mazā brāļa ienākšanu ģimenē viņi ir īpaši priecīgi. Lai arī trīs bērnu vecākiem ir, ko turēt, hokejists atzīst, ka nemaz tik traki nav.

    «Nu jau esam mazliet ieskrējušies, un pēdējās pāris naktis pat ir tīri labi pagulēts. Ik pa brīdim pieslēdzos mazā auklēšanai, lai iedotu sieviņai nelielu atelpas mirkli, kurā viņa var uz pāris stundām atgulties.»

    Kamēr Ieva auklē un aprūpē zīdainīti, Jēkabs uzņēmies rūpes par visiem mājas darbiem. «Gatavoju ēst, mazgāju traukus un veļu, kā arī rūpējos par vecākajiem bērniem,» savus pienākumus uzskaita Jēkabs. Hokejists palepojas, ka nepilnu nedēļu pēc trešā bērna piedzimšanas Rēdlihu ģimene esot saņēmusi uzaicinājumu pievienoties Latvijas Goda ģimeņu pulkam.

    Citas jaukas ziņas lasiet žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā!

    • Apprecējusies Elīna Maligina! Tas notika Gibraltārā. Kas viņš ir?
    • «Es visu daru tā, kā gribēja Mārtiņš». Komponista Brauna atraitne par sērām, pieminekli un vīra patieso nāves iemeslu.
    • Rolands Prīverts ticis pie sievas. Nosvin kāzas pēc labākajām tradīcijām
    • Šovā Dejo ar zvaigzni kūst kilogrami. Uzzini, kurš tagad sver mazāk.
    Privātā Dzīve nr39

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē