• Hokejists Metjū Majone apprecas vecāku mājas pagalmā

    Sekss
    Anastasija Kuzminova
    29. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Savā dzimtajā pilsētā Ontario provincē Kanādā tuvāko radu lokā apprecējies dāmu mīlulis un viens no visu laiku atraktīvākajiem Dinamo Rīga hokejistiem.

    Iepriekš intervijā PDz itāļu izcelsmes Kanādas hokejists Metjū Majone sacīja, ka šovasar būšot viņa kāzas, bet teica, ka tās notiks Turīnā, Itālijas ziemeļos. «Svinības izvērtīsies tiešām lielas, jo saaicināsim visu mūsu lielo radu saimi – itāļus, grieķus, tā ap 300 cilvēku. Būšu pirmais no mazbērniem, kas apprecas,» toreiz priecājās viņš.

    Tomēr Covid-19 izjauca arī viņa plānus. Itālija bija viena no pandēmijas vissmagāk skartajām Eiropas valstīm, tad nu Metjū un Mišela Elizabete ar lielajām kāzām nolēmuši nogaidīt līdz drošākiem laikiem, bet jūlija vidū sarīkoja nelielas kāzu svinības Kanādā.

    «Mēs apprecējāmies Metjū vecāku mājas pagalmā ģimenes lokā, ievērojot drošu distanci. No pirmā acu uzmetiena liktos – koronavīruss sabojāja mūsu plānus, tomēr izrādījās, ka tas svētījis mūs ar divām kāzu svinībām. Gaidām, kad nākotnē varēsim uzrīkot kuplas kāzas baznīcā, uzaicinot mūsu daudzos radus un draugus,» Instagram atklāj Mišela Elizabete. Kā īpašu zīmi labai savienībai viņa piemin – pēc negaisa spoži sākusi spīdēt saule.

    «Covid-19 ir mainījis pasauli un tik daudzus cilvēkus. Mūsu noliktais kāzu datums varētu mainīties, bet ne mana mīlestība pret tevi,» sociālos tīklos jaunajai sievai atzinies Metjū, piebilstot, ka otrās kāzas gaidāmas pēc gada.

    Daiļava uzsver, ka beidzamais laiks viņai bijis izaicinošs, bet uz pasaulē valdošo haosu un traģēdijām viņa izvēlas noraudzīties kā uz dāvanu un svētību. «Mēs tikām visam cauri un kļuvām stiprāki. Jā, mūsu kāzas baznīcā tika pārceltas, bet noteikti netiek pārcelta mīlestība mūsu vidū. Nevaru sagaidīt, kad varēšu tevi apprecēt pa īstam, lai vai kurā datumā tas notiktu,» Metjū atzīstas apģērbu dizainere.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē