• Hokejists Kaspars Saulietis strādā ziedu piegādes uzņēmumā – vēlas pelnīt 5000 eiro mēnesī

    Karjera un bizness
    Anastasija Kuzminova
    29. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pandēmijas laiks daudziem lika izvērtēt savu līdzšinējo nodarbošanos un meklēt jaunus naudas pelnīšanas veidus. Arī populāri ļaudis nav sēdējuši rokas klēpī salikuši.

    Kad hokejists saprata, ka ar profesionālo sportu vairs nevar pienācīgi nopelnīt un pandēmijas ierobežojumi liedza uzsākt ko citu, viņš bija depresijā. Tagad Saulietis ir atradis jaunu nodarbi.

    Pērn Kaspars Saulietis PDz sacīja, ka ārkārtējās situācijas laikā juties gaužām nomākts – vairs nesapratis, ar ko rēķināties un kam ticēt, tādēļ brīžiem prātā iezagušās pavisam ļaunas domas. Pandēmijas laikā viņa ienākumi nokritušies pat līdz 500 eiro mēnesī.

    Tagad viņš ieraudzījis jaunu iespēju un cenšas to izmantot.

    Nesen intervijā žurnālam Klubs Saulietis sacīja – vēlas pelnīt vismaz 5000 eiro mēnesī un savu latiņu nolaist nedomā, tādēļ iesaistījies puķu biznesā, un šovasar viņam darba pilnas rokas.

    «Īstajā laikā izdevās satikt īstos cilvēkus, tādēļ tagad attīstos citā virzienā. Ziedu piegādes uzņēmums manī saredzēja potenciālu. Pašlaik jūtos kā kuģa kapteinis – esmu izvēlēts kā galvenais pārstāvis Baltijas valstīs. Atbildu par mārketingu, reklāmu, kontaktu dibināšanu – man uzticēta liela atbildība. Strādāšu ar influenceriem, un man pašam patīk būt vēstījuma nesējam Instagram,» žurnālam Klubs pauda Saulietis.

    Turklāt viņam veicas ne tikai biznesā, bet arī mīlestībā. Viņš atkal esot satuvinājies ar basketbolista Jāņa Timmas bijušo sievu Sanu. «Mums bija pirmais attiecību posms, tad pašķīrāmies, bet tagad būvējam otro posmu. Mēs to neafišējam. Kad precēsimies, gan par to uzzinās,» sacīja sportists.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē