• Hokejists Artūrs Kulda devies uz jauno klubu Vācijā – sieva koferī paslēpj dāvanu

    Sabiedrība
    Anastasija Kuzminova
    21. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64, Instagram
    Latvijas hokeja izlases aizsargs nupat pievienojies Vācijas augstākās līgas komandai Ice Tigers.

    18. decembrī Latvijas hokejists paziņoja, ka turpmāk spēlēs Vācijā. Tā ir atgriešanās valstī, kur Kulda piedzimis. Viņa dzimšanas vieta ir Leipciga.

    Artūrs pievienojies Nirnbergas Ice Tigers sastāvam, un jau gada beigās devās uz jauno mītnes vietu, bet viņa sieva interjera dizainere Elīna Kulda vēl uzkavējās Latvijā. «Gribējām lidot kopā, bet sapratu, ka vēlos apsveikt radus Ziemassvētkos, veltīt uzmanību katram. Tā es šajās dienās izvadāju dāvanas, kuras atstāju pie māju durvīm,» PDz stāsta Elīna.

    Pagājušā gada nogalē, kad Artūrs posās uz Vāciju, Elīna nezināja, vai izdosies kopā nosvinēt jauno gadu. Tāpēc par dāvanu mīļotajam viņa padomāja laikus. «Es rīkojos viltīgi – kad Artūrs kravāja mantas, slepus ieliku viņa koferī dāvanu – skaistu džemperi. To viņš pamanīja tikai Vācijā, un, tā kā es pie viņa neatlidoju, apsolīja dāvanu vērt vaļā tikai gadu mijā,» atklāj Elīna.

    Šogad pie Ziemassvētku eglītes Elīna bildējas viena.

    Viņa atzīst – laiks, kamēr vīrs izskatīja iespējas spēlēt Eiropas un Krievijas hokeja klubos, abiem bijis ļoti vērtīgs. «Viņš bija mājās, mēs varējām vairāk laika pavadīt kopā, un es biju droša, ka viņš mazgā rokas un dezinficē visu sev apkārt,» atklāj viņa, uzsverot – rūpes par veselību gada nogalē bija viņas prioritāte.

    «Tā ir ļoti liela atbildība, kad ģimenē ir sportists. Viņam jābūt labā fiziskā formā, slimot nevar.

    Tādēļ man nācās arī sevi stingri ierobežot un ar draugiem un radiem sazināties tikai internetā,» atzīst Elīna.

    «Artūrs ir sajūsmā, ka beidzot varēs nodemonstrēt savu lielisko vācu valodas prasmi. Skaistā Nirnberga, kur viņš spēlē, ir netālu no viņa dzimtās Leipcigas. Arī Rīgā Artūrs mācījās vācu novirziena skolā,» stāsta Elīna. Artūram esot tuva arī vācu tradicionālā virtuve, īpaši dažādas desiņas. Atlidojot uz Vāciju, hokejistam bija jāpavada vairākas dienas pašizolācijā, un ar pārtikas sagādi palīdzējuši komandas biedri.

    «Viņi bieži sazinājās internetā, un puiši teica, ka grib viņu pēc iespējas ātrāk redzēt uz ledus. Viņš ir vajadzīgs komandai!» stāsta hokejista sieva.

    Sēžot mājās, Artūrs laiku lieki neesot tērējis – uzturējis sevi sportiskā formā dzīvoklī iekārtotā sporta zonā. Janvāra sākumā Kulda ar rezultatīvu piespēli veiksmīgi debitēja savā jaunajā hokeja klubā, un Ice Tigers izcīnīja pirmo uzvaru šajā gadā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē