• Hiphopa mākslinieks Ozols sniedz ekskluzīvu koncertu kaķenei

    Mūziķi
    Gita Vīksne
    28. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pandēmijas laikā hiphopa mākslinieks apguvis ģitāras spēli un, kamēr koncertu nav, ar to izklaidē savu četrkājaino mīluli.

    Dīkstāves laiku viņš izmanto sevis pilnveidošanai. Savu mūziķa karjeru pirms 25 gadiem sācis kā grupas Fact basģitārists, ģitāras spēlei Ozols nopietnāk pievērsies atkal brīdī, kad kultūras dzīve Covid-19 dēļ apstājusies pavisam. Par to jāpateicas sievai Evai, kas pagājušajā vasarā mūziķim uzdāvināja ģitāru.

    Ar ģitāras spēli Ozols sākumā izklaidējis savu kaķeni Piču, bet tad jau spēlējis arī uz lielās skatuves. Pērnā gada nogalē viņš to darīja Red Bull SoundClash pasākumā, kurā mērojās spēkiem ar grupu Carnival Youth. «Hiphopā ģitāra var skanēt miljons veidos,» norāda Ozols un uzsver, ka jaunās prasmes nenozīmē mūzikas stila maiņu.

    Roku spēlēt viņš nesākšot, taču, apguvis akustiskās ģitāras spēlēšanu, ir gatavs patrenēties arī ar elektrisko ģitāru.

    Vaicāts, kā no mūziķa, kas savulaik bieži bija redzams kopā ar bulterjeru, nu kļuvis par kaķenes Pičas saimnieku, Ozols atsmej: «Kopš laika, kad biju suņa saimnieks, pagājuši vairāk nekā 15 gadi. Cilvēki mēdz mainīties, acīmredzot es to skaitā. Nu gana interesanti man šķiet kaķi. Lai gan viņu uzvedība ir neprognozējama, ir aizraujoši viņus vērot.»

    Jau četrus gadus Ozols ir Pičas saimnieks. Kaķene pie viņa namdurvīm ieradusies kādā aukstā ziemas dienā un ņaudējusi tik uzstājīgi, ka mūziķa sirds salūzusi, un viņš piekritis par astaini parūpēties.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē