• Gunta Ulmaņa palīdze Eva Eihmane: Negadījums notika viņa mājās

    Ziņas
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    24. decembris, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Pirms pāris nedēļām sabiedrību pārsteidza ziņa, ka bijušais prezidents esot cietis autokatastrofā un nu spiests pārvietoties ratiņkrēslā. Taču izrādās, ka šajā negadījumā auto nemaz nav bijis iesaistīts.

    «Pašlaik esmu procedūrā, nevaru runāt. Neesmu arī noskaņojies uz lielām intervijām,» pagājušajā nedēļā PDz sacīja bijušais Valsts prezidents Guntis Ulmanis, kurš septembrī nosvinēja 82. dzimšanas dienu.

    Viņa balss bija gana moža, taču ažiotāža, kādu sacēlušas ziņas par to, ka eksprezidents «pēc smagas autokatastrofas bijis uz nāves robežas, četrus mēnešus ārstējies slimnīcā un nu spiests dienas vadīt ratiņkrēslā», viņu pamatīgi samulsinājusi. Īpaši tādēļ, ka līdzās šim stāstam tika piesaukts tas, kā eksprezidents tikai šā gada sākumā ar skandālu ticis pie jauna dienesta auto.

    PDz rīcībā nonāca informācija, ka Ulmaņa auto nekas nekaišot. Šajos notikumos nav bijis iesaistīts arī neviens cits automobilis.

    Traumas, pēc kurām, ņemot vērā eksprezidenta cienījamo vecumu, nepieciešams ilgs rehabilitācijas periods, Ulmanis esot guvis sava īpašuma teritorijā Tukuma pusē. Viņam misējies, pārvietojies pa to ar kādu elektrisku braucamrīku.

    Ulmaņa palīdze Eva Eihmane PDz atzina – pamanījusi publikācijas par eksprezidenta veselības problēmām un pieminēto autoavāriju.

    «Eksprezidents negrib iedziļināties konkrētā notikuma detaļās. Saprotams arī, ka Ulmaņa kungs, cīnoties ar veselības problēmām, nevēlas atgriezties konkrētajā brīdī. Negadījums notika viņa mājās, un nav cietis valsts īpašums. Sauksim to par satiksmes negadījumu privātā teritorijā. Un nav bijis nekāda nozieguma pret kāda cilvēka dzīvību, veselību vai mantu,» sacīja Eihmane.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē