• Grupas Otra puse solists Normunds Pauniņš suni izvēlas tādu pašu kā kaķi

    Mājas mīluļi
    Evija Kalnbērza
    26. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jau ilgāku laiku grupas Otra puse solista un viņa draudzenes Katrīnas mājās acuraugs ir sfinksa kaķis, taču nu viņai nākas dalīt teritoriju ar suņapuiku, kas tik ļoti līdzinās viņam.

    Tieši pirms gada dziedātājs Normunds Pauniņš PDz stāstīja, ka pašam par pārsteigumu viņam ļoti iepaticies draudzenes gadu vecais sfinkss. Sākotnēji mūziķim šķitis, ka nevarēs pieskarties tādam gludam kaķim, taču Korneliuss Normundam iepaticies, un abiem ar draudzeni bija gluži kā bērns. Nu viņi internetā pamanījuši iespēju iegādāties līdzīgu suņuku, un tas jau ir viņu mājās. «Viņi ir kā bračkas,» par mīluļu izskatu saka Normunds.

    Stāstot par jauno mājas iemītnieku, viņš zina teikt, ka tas ir Amerikas kailais terjers. «Iesaucām vienkārši par Hansu, lai gan pasē viņam rakstīts – Reghan Black Amber. Līdz šim nebijām nekur tādu redzējuši, noskaidrojām, ka Latvijā ir ļoti maz šīs šķirnes pārstāvju.

    Viņam ir pieci mēneši, tagad jāuztaisa ciltsraksti, un domājam, ka vajadzētu mācīt, lai varētu vest uz izstādēm,» nākotnes plānus ieskicē dziedātājs.

    Jau tagad viņš novērojis, ka Hanss spēlējas un lēkā līdzīgi, kā to darītu kaķi, turpretī Korneliusam ir vairākas sunim raksturīgas iezīmes. «Ņemamies un mēģinām paspēt izvest laukā nokārtoties. Citreiz, protams, neizdodas. Ēst dodam svaigu gaļiņu, kāpostus, burkānus, salātiņus un mīksto suņu barību,» par to, kā lutina Hansu, stāsta Normunds.

    Korneliuss gan pagaidām vēl nav gluži apmierināts, ka viņam teritorija jādala vēl ar kādu. «Izskatās, ka ar lielām pūlēm viņš paskatās uz Hansu un pielaiž tuvāk paostīt, lai gan suns ir maziņš un grib ļoti spēlēties. Bet gan jau kaķis apradīs, ka nav variantu, būs vien jādala teritorija ar suni. Pagājušajā nedēļā pie mums viesojās vēl viens suņuks no Ventspils, tad viņiem trijatā gāja jautri,» atminas Normunds.

    Par savu radošo dzīvi dziedātājs teic – lai arī koncerti nenotiek, pamazām top jauni ieraksti, ir nofilmēts klips. Jau maijā Normunds arī plāno izdot jaunu albumu. «Es, tāpat kā citi mūziķi, kaut ko radu un gaidu, kad viss nāks vaļā, lai mūzikas tirgū startētu ar labāko, kas ir,» tā dziedātājs.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē