• Grupas Dziļi Violets mūziķis Osis iegādājas divus mākslas darbus: Piedalīšanās izsolēs ir mans hobijs

    Izsole
    Gita Vīksne
    2. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS (F64)
    Grupas Dziļi Violets mūziķis izsolē par 50 eiro iegādājies divus mākslas darbus.

    «Piedalīšanās izsolēs ir mans hobijs,» PDz saka grupas Dziļi violets taustiņinstrumentālists Valters Osis, kuru plašāka sabiedrība iepazina kā muzikālā šova OKartes skatuve dalībnieku. Viņš ieradās uz fotogrāfa Laura Vīksnes personālizstādes Gaisma tuneļa galā jeb Atmiņas par pandēmijas laika blokādi darbu izsoli.

    No tās viņš aizgāja ar divām pašmāju zvaigžņu fotogrāfijām. Izsoles vadītājs komiķis Jānis Skutelis, komentējot Valtera aktivitāti izsolē, atzina – mākslas mecenātam un kolekcionāram Jānim Zuzānam uzradies konkurents!

    Šajā izsolē ikviens varēja iegādāties Latvijā zināmu kultūras un mākslas personību portretus. Valters tika pie režisora Vladislava Nastavševa un grupas Triānas parks bundzinieka Edgara Viļuma foto. Pirmais viņa īpašumā nonāca par 40 eiro, bet otrs – par 10 eiro. Visu darbu sākuma cena bija 10 eiro.

    «Nastavševs vairākas reizes ir viesojies pie mums Pusnakts šovā, un mani viņš interesē kā personība. Tādēļ šim mākslas darbam noteikti atradīšu lietojumu. Savukārt Edgars Viļums ir mans skatuves kolēģis un draugs. Iespējams, šis darbs kādreiz kļūs par pārsteigumu viņam,» spriež Valters.

    Visi izsoles portreti uzņemti pandēmijas laikā. Iegūtie naudas līdzekļi nonāks labdarības projekta Dots devējam atdodas kontā, lai sniegtu atbalstu tiem radošo jomu pārstāvjiem, kas Covid-19 izraisītās krīzes un piespiedu dīkstāves dēļ palikuši bez pietiekamiem iztikas līdzekļiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē