• Ģitāras virtuozs Kaspars Zemītis atklāj, kā iepazinies ar sievu

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Izskatīgais ģitāras virtuozs Kaspars Zemītis un viņa romantiskā mūzika droši vien ir atkausējusi jo daudzu sieviešu sirdis, tomēr izskatās, ka viņām būs jāsamierinās ar sapņiem un mūzikas baudīšanu, muzikans jau 25 gadus ir laimīgi kopā ar savu pirmo un vienīgo sievu.

    STV Pirmā! sarunu šovā “Kad viņas satiekas” sievišķīgajās sarunās noskaidrojas, kā tad abi iepazinušies un kā attīstījies viņu mīlestības stāsts. Izrādās, ka tas noticis studiju gados, un Kaspara nākamā sieva Anda bijusi viņa drauga draudzenes draudzene.

    Pirmā tikšanās, kas vēlāk noveda pie laimīgas laulības daudzu gadu garumā, bijusi pavisam nejauša – kopmītnēs, kur Kaspara draugam bija jāsatiek sava draudzene.

    Vēlāk jau Kaspars iepatikušos meiteni uzaicinājis uz balli.

    Tā kā tobrīd nākamā skatuves zvaigzne jau reizēm uzspēlējis ballītēs un viņam bijuši draugi muzikantu vidē, atstāt iespaidu un savaldzināt iecerēto nav bijis pārāk grūti.

    Gredzenus abi mīlētāji mija divus gadus vēlāk, kad bija pieteicies pāra pirmdzimtais. Šaubu par šo lēmumu Kasparam nav bijis ne brīdi, tomēr vai tas nācis tik viegli un pašsaprotami – nomainīt brīvo, nedaudz bohēmisko ballīšu muzikanta dzīvi pret ģimenes cilvēka un tēva pienākumiem ? Skaties video un uzzināsi atbildi!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē