• FOTO: Vēlēšanu nakts jampadracis — krāšņas ballītes, apsardze un negaidītas atzīšanās

    Svētki
    Gita Vīksne
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    1. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Alise Marija Aizpure, Natālija Tumševica-Ērgle un Mārtiņš Staķis
    Foto: KASPARS KRAFTS, ROMĀNS KOKŠAROVS (F64)
    Alise Marija Aizpure, Natālija Tumševica-Ērgle un Mārtiņš Staķis
    Naktī uz 30. augustu viesnīcās, restorānos un politisko partiju birojos mudžēt mudžēja no uzvalkos, balles kleitās un solīdos kostīmos tērptiem vīriem un sievām, kuri kopā ar draugiem un atbalstītājiem sagaidīja Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu rezultātus. PDz ielūkojās ballītēs.

    Modris Kempe un Matīss Kempe

    Nacionālās apvienības un Latvijas Reģionu apvienības kopējā listē startēja dvīņubrāļi MODRIS un MATĪSS KEMPES. Rezultātu sagaidīšanas ballītē viesnīcā Pullman Riga Old Tow abi ieradās vienādi ģērbušies.

    «Vēlēšanu bukletā tēvs skatījās uz mūsu foto un jautāja – kurš no jums ir kurš? Abi izskatāties absolūti vienādi,» PDz atzina Matīss Kempe.

    Modris piebilda: «Partijas biedri gan mūs lēnā garā sāk jau atšķirt. Kā mums saka draugi – esam tik atšķirīgi kā divas ūdens lāses.»

    Taujāti par vienādajiem tērpiem, Matīss tik nosmēja: «Vairumā pērkot, var dabūt labas atlaides!» Modris savukārt neslēpa: «To, ka cilvēki mūs neatšķir, esam izmantojuši arī savā labā. Skolas laikā mainījāmies ar džemperiem, kad vajadzēja abiem skaitīt dzejoli, kuru iemācījies bija tikai viens.» Tagad gan brāļi viens otra vietā neko vairs nedarot, lai gan ikdienu turpina aizvadīt līdzās.

    «Abi strādājam Rīgas Celtniecības koledžā par pasniedzējiem – es lasu teorijas daļas lekcijas, bet brālis vada praktiskās nodarbības,» tā Matīss.

    Ivars Auziņš klusām pametis teātri

    «Es vairs neesmu Dailes teātra aktieris. Kopš jaunās vadības stāšanās pie varas es nevienā izrādē vairs neesmu spēlējis. Aiziet projām no teātra ļoti klusi bija mana stratēģija,» sastapts Nacionālās apvienības ballītē, PDz sacīja aktieris IVARS AUZIŅŠ.

    «Tā bija abpusēja vienošanās, jo atmosfēra teātrī šobrīd ir ļoti mainījusies,» uzsver Ivars, kas turpina veiksmīgi darboties kaņepju biznesā.

    «Dailes teātrī nostrādāju 27 gadus un nospēlēju vairāk nekā 120 lomu. Kad sāku strādāt teātrī, man šķita, ka ar aktiera darbu iespējams uzbūvēt māju. Diemžēl mūsu valsts un konkrēti Dailes teātris ir lēmis citādi. Lai uzbūvētu māju, aktierim ir jādara neskaitāmi daudz paralēli teātrim,» tā Ivars. Viņš vēlēšanās startēja pirmo reizi.

    «Apbraukāju pilsētu un satikos ar iedzīvotājiem, uzzinot daudz ko jaunu,» atminas Ivars, kas gatavs partijā turpināt darboties, kaut arī netika ievēlēts.

    Mārtiņš Staķis līksmākajā ballīte

    Visaktīvāk ballīte sākās vēlēšanu uzvarētāju – Attīstībai/Par! un Progresīvo štābā – bārā A-Suns. Līksmība, absolūta valdības pieņemto Covid-19 ierobežojumu ignorēšana, ieceres rīkot četrus dīdžeju setus, no kuriem vienu izpildītu veselības ministre Ilze Viņķele – tāds bija vēlēšanu uzvarētāju scenārijs. Tam treknu svītru pārvilka Viņķeles ierašanās.

    Ministre mirklī nokārtoja iecerēto dzīru pasludināšanu par nelielām svinībām un vēlēšanu rezultātu sagaidīšanu, kur tiek ievērota distance starp pasākuma dalībniekiem, un ruporos tika aicināts pasākumā klāt būt tikai vēlēšanās startējušajiem. Pavisam īsu brīdi ballītē uzkavējās iespējamais nākamais Rīgas mērs MĀRTIŅŠ STAĶIS, kurš, protams, par vēlētāju atbalstu un savas komandas darbu bija patiesi apmierināts.

    Ieskats svinībās:

    Lai uzzinātu, kurai partijai svinības notika aiz vairākiem apsardzes posteņiem, lasi jaunāko Privātās Dzīves numuru!

    • «No izmisuma gribēju pakļūt zem auto» - humoristei Suvorovai draud izlikšana no dzīvokļa
    • Vēlēšanu nakts jampadracis – krāšņas ballītes, apsardze un negaidītas atzīšanās
    • Dziedātāja Linita mīlu atrod internetā: «Sapratu – ir jārīkojas, lai nepaliktu viena!»
    • Bruknas skandāls nerimst! Ko par Mediņu saka citi mācītāji?
    • Viesnīcas īpašniekam Gundaram Ozolam grezni nosvin kāzas
    • Kas par blondīni Laurim Reinikam pie sāniem?
    Privātā Dzīve №35

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē