• FOTO: Skaistulīte Bojarkina paver sava drēbju skapja durvis

    Stils
    Evija Kalnbērza
    29. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elīna Bojarkina.
    Foto: Dmitrijs Suļžics (F64)
    Elīna Bojarkina.
    Elīnas Bojarkinas šā gada skaistākais izaicinājums bija šovs «Dejo ar zvaigzni». Tur Latvijas Leļļu teātra aktrise un seriālā «Nemīlētie» zvaigzne virpuļoja pa deju grīdu greznās kleitās. Gadumijas gaidās viņa žurnālam «Privātā Dzīve» parādīja, kādi tērpi slēpjas pašas skapī.

    Tērps, lai iemīlētos

    «Mans stils noteikti nav tāds, kādu pieņemts uzskatīt par sievišķīgu. Dziļi izgriezumi, spilgtas kleitas – tas nav par mani. Arī rotas tikpat kā nenēsāju. Gatavojoties izrādēm, tās jānoņem, un tad es mēdzu tās pazaudēt.

    Man patīk ģērbties tā, lai justos ērti un vienlaikus – lai var pamanīt. Neesmu arī tendēta uz dārgu zīmolu tērpiem. Man svarīgāk, lai apģērbs saistītos ar īpašiem notikumiem. Šis bikškostīms naksnīgā noskaņā atgādina par ballīti, kurā iepazinos ar Marģeru (gada sākumā Elīna uzsāka attiecības ar LTV Kultūras ziņu žurnālistu Marģeru Majoru). Zābakus iegādājos veikalā «Danija», jo zole ir manā iemīļotajā tirkīzzilajā krāsā.

    Stiprā sieviete

    «Šovā «Dejo ar zvaigzni» sapratu, cik labi patiesībā izskatās miņuki. Domāju – varbūt biežāk šāds garums jāizvēlas arī ikdienā. Zaļais tērps pirkts veikalā «Zara» pirms diviem gadiem Toreiz kopā ar Rihardu (Elīnas bijušais draugs kolēģis Rihards Zelezņevs) devāmies uz Spēlmaņu nakti, kur viņš bija nominēts kā gada labākais jaunais aktieris. Man šī kleita patīk, jo tajā izskatos spēcīga un vienlaikus interesanta.

    Šie ir mani vienīgie augstpapēžu zābaki. Parasti tādus nevalkāju, bet šie ir tik ērti – skrien kaut maratonu! Teiciens – skaistums prasa upurus – te nemaz nav vietā.»

    Lāčukam nesalst!

    «Šis ir ļoti aktuālas apģērbs dārgās apkures sezonā. Tā kā mēs siltumu pieslēdzām samērā nesen, Marģers man uzdāvināja «Onepiece» mājas kombinezonu. Tajā jūtos kā mīļā, mīkstā mākonītī, gluži kā lāčuks. Reizēm uzmetu pa virsu mēteli, uzvelku zābakus un šādā kombinezonā vedu ārā suni.»

    Pilnīgs suņu cilvēks

    «Es mēdzu iegādāties apģērbu internetā. Man ļoti patīk suņi, un, kad internetveikalā pamanīju šo mēteli, uzreiz sapratu – man tādu vajag. Tobrīd man vēl sava suņuka nebija, bet uz mēteļa – uzreiz divi! Tas ir specifisks – ar tik lielām kabatām, ka varu doties laukā no mājas pat bez somas. Man nevajag, lai citi uz mani skatītos, bet gribu, lai man pašai būtu interesanti un es labi jūtos. Šajā mētelī tā ir.»

    Sekretāres kostīmiņš

    «Svārku manā garderobē ir maz, bet šo, veikalā «Reserved» pirkto kostīmiņu, nēsāju bieži, jo tas ir ērts, mans augums tajā labi jūtas. Man patīk, ja apģērba augšdaļa un apakšdaļa ir vienādas, tas koptēlam piešķir savāktību.»

    Nepareizie džinsi

    «Šis ir mans ikdienas izskats. Džinsi veikalos lielākoties ir garlaicīgi, tāpēc tos izvēlējos no zīmola «Lazy Oaf».  Man patīk šī angļu zīmola apģērbs, jo tas ir tāds nepareizs, ar krāsainām aplikācijām un apdrukām, un izskatās tā, it kā to būtu apzīmējis bērns. Košos džinsus kombinēju ar baltu kreklu vai citu augšdaļu mierīgākos toņos.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē