• FOTO: Sapņu kāzas bez viesiem – apprecas Gints un Jekaterina Valdmaņi

    Kāzas
    Anastasija Kuzminova
    14. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Fitnesa treneris 8. jūlijā par sievu apņēma savu kolēģi Jekaterinu Sidorovu, un jau drīz jaunajā ģimenē ienāks mazulis.

    «Tā ir mūsu diena, tāpēc, pirmkārt, rīkojām svinības sev – vēlējāmies intimitāti, izjust visas emocijas, izbaudīt šo notikumu no sirds, nevis satraukties, vai ar viesiem un pasākuma norisi viss ir kārtībā. Un mums tas izdevās,» PDz stāsta Jekaterina.

    Fitnesa treneru kāzās piedalījās vien liecinieki, tāpēc līgavas pušķa mešana izpalikusi, un par to jaunā sieva nemaz nebēdā. Tas bijis tik skaists, ka Jekaterina pušķi nolēma izkaltēt un paturēt sev par piemiņu. Kāzām pāris izvēlējās īpašu datumu – 8. jūliju, jo šis skaitlis simbolizē bezgalību.

    «Izjūtas ir interesantas – tikko biju Sidorova, un nu jau esmu Valdmane. Tagad nāksies mainīt dokumentus. Ļoti priecājos par savu jauno statusu, jo vairs neesmu tikai draudzene. Sieva – tas jau ir nopietni! Jūtās gan nekas nav mainījies – mīlu Gintu tikpat stipri,» teic viņa.

    Par svinību vietu pāris izvēlējās grezno Liepupes muižu. Ziediem izrotātā lapenē Gints un Jekaterina teica viens otram jāvārdu.

    «Sākumā nemaz neuztraucos, bet, kamēr gāju no muižas līdz lapenei, biju tik aizkustināta un domāju – tikai nesāc raudāt, lai skropstu tuša neizplūst! Beigās gan tomēr nobirdināju asariņu,» atminas jaunā sieva.

    Pēc oficiālās daļas pāris devās pastaigā gar jūru, kur sarīkoja fotosesiju. Līgava bija ģērbusies Katya Katya London kāzu kleitā, bet līgavainis izvēlējās neformālu tēlu – atpogāts krekls, uzlocītas melnas bikses un kaklasaite.  

    Ginta un Jekaterinas attiecības attīstījās strauji. Viņi satikās pērn septembrī. Jekaterinai šī ir pirmā laulība, bet Gintam – otrā. Iepriekš viņš septiņus gadus bija precējies ar permanentā grima meistari Jutu Valdmani.

    Gints un Jekaterina drīzumā sagaidīs nākam pasaulē savu pirmdzimto, un kopā ar mazulīti ziemā ģimene plāno doties uz Bali.

     


    Vairāk lasi jaunākajā Privātās Dzīves numurā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē