• FOTO: Rūtas Dvinskas garderobes revīzija – izkāpt no ziemas un uzziedēt!

    Stils
    Anastasija Kuzminova
    21. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Dmitrijs Suļžics (F64)
    TV raidījuma Māmiņu klubs vadītāja šajā pavasarī beidzot izdarījusi to, ko vairākus gadus, auklējot meitas, bija atlikusi uz vēlāku laiku. Viņa pārskatījusi savu garderobi, un tagad Rūtai ir apģērbs, kas ir ne tikai ērts, bet arī sagādā labsajūtu.

    «Pēc divām grūtniecībām pārdomāts apģērbs bija iztrūkstošais puzles gabaliņš manā ikdienā. Agrāk mode bija klātesoša manā dzīvē, bet tad, aizbildinājusies ar klasisko laika trūkumu, lielākoties vilku to, kas bija pa ķērienam. Šajā pavasarī beidzot saņēmos un apzināti izdomāju, ko turpmāk vilkšu. Tas nav stāsts par lupatām, bet gan par izjūtām,» PDz atklāj Rūta.

    Atjaunot un sakārtot garderobi viņai palīdzēja iespēja iepirkties internetveikalos.

    «Dodu priekšroku tādiem tiešsaistes veikaliem, kur viss ir vienuviet, piemēram, Soulz un About You,» stāsta viņa. «Šo pavasari es iesāku ar pasteļtoņiem, jo man tik ļoti gribējās izkāpt no ieilgušās ziemas.»

    Lietišķām pārrunām

    «Televīzijā par manu tēlu rūpējas stiliste, kura ieklausās manās vēlmēs. Kadrā man gribas izskatīties vienkārši, tuvākai ikvienai māmiņai. Tā, lai nenovērstu uzmanību no viesiem. Savukārt, dodoties uz pārrunām par kādu sadarbību, izvēlos pārliecinošu tēlu – žaketi un bikses. Šādā apģērbā jūtos ļoti labi un varu gāzt kalnus.»

    Vasarīgam vakaram ar draugiem

    «Modīgie, saīsinātie džinsi un īss tops ir kā radīti ikdienas skrējienam un brīdim, kad kafejnīcu terases atkal būs atvērtas. Tad, draugiem klātesot, varēsim malkot aperolus un prosecco, baudīt foršu kopābūšanu un just, ka dzīve ir izdevusies.»

    Randiņam ar vīru

    «Agrāk šos Amoralle svārkus ikdienā vilku kopā ar militāra stila melniem šņorzābakiem, bet ar augstpapēžu kurpēm līdz šim nebija sanācis. Tā nu šādā koķetā tēlā es došos uz randiņu ar vīru. Tos mēs regulāri ieplānojam, jo citādāk jau tie nenotiek.»

    Pie vistiņām – īpaši saposusies

    Rūta savā piemājas teritorijā ir izveidojusi īpaši smalku vistu kūtiņu – tur netrūkst pat aizkaru un ziedu. Apraudzīt savus mājputnus viņa dodas samta kostīmiņā. «Jā, manas vistas un siltumnīca ir pelnījušas manis labāko versiju,» atzīst Rūta. Viņa gan piebilst, ka dēstus siltumnīcā mēdz laistīt, arī tērpusies vienkāršās treniņbiksēs. «Pandēmijā man nav, kur iziet samta tērpā, tādēļ šādi saģērbjos pati savam priekam. Žēl, ka zīmola Garden Girl gaumīgā angļu cottage stilā vairs nav, bet mani gumijnieki ir pieredzējuši daudz.»

    Rotas

    • Gredzeni kā daiļas bruņas

    «Gredzens ar ovālo akmeni ir Valda Brožes darbs. To tētis uzdāvināja manai mammai, bet tagad tas ir mans. Pārējie ir Gunta Laudera mākslas darbi, un vienu no tiem man dāvāja vīrs. Laudera darbi ir izcili, un konceptuālas rotas man allaž ir patikušas. Kad saņemu komplimentus par tām, atbildu: «Paldies, mākslinieks to ir pelnījis!» Jūtos lieliski, nesot viņa darbus tālāk.

    Pārnākot mājās, gredzenus uzreiz novelku, bet ārpus tām bez gredzeniem jūtos tā, it ka man būtu atņemtas bruņas. Masīvie gredzeni nav tikai svētkiem, arī ikdienā valkāju vismaz vienu.»

    • Somiņas

    «Zinu, ka man ir trīsreiz vairāk somu, nekā vajadzētu, tomēr katra ir īpaša un ar rozīnīti. Gaišzilā somiņa ir modes aktualitāšu apvienojums – krāsa, izmērs un ķēdīte. Melnā somiņa manā kolekcijā ir sen, un tā mani ir pārliecinājusi par to, ka nevajag uzreiz izsviest lietas, kas zaudējušas aktualitāti. Modes spirāle ir tik ātra, un – re, somiņa atkal ir topā!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē