• FOTO: Rīgā intīmpreču veikalā notikusi seksīga Halovīna ballīte

    Ballīte
    Santa.lv
    Santa.lv
    2. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Sindija Švāne
    31. oktobrī, Visu svēto dienas priekšvakarā, vairāk nekā simts iespaidīgos kostīmos tērptu viesu apmeklēja «SexyStyle Halovīnu» jeb «Šausmīgi seksīgas dzīres», kas norisinājās intīmpreču veikala divos stāvos. Pasākuma programmā bija spilgtas Ralfa Eilanda, Roja Rodžera un improvizācijas teātra «DIVAS» performances, kā arī pikantas aktivitātes un balvu izlozes.

    Pēc divu gadu pārtraukuma intīmpreču veikalā «SexyStyle» notika līdz šim vērienīgākās Halovīna svinības, kas tika ieturētas bezkaunīgas bagātības tematikā.

    «Šausmīgi seksīgās dzīres» vairāk nekā simts apmeklētāju priecēja ar īpašu programmu – uzstājās improvizācijas teātris DIVAS, ko veido pieredzējušās improvizatores Elīna Geida un Anete Bendika, ar iespaidīgu drag-queen šovu pārsteidza šāgada ietekmīgākais Latvijas influenceris, stilists un radoša personība Rojs Rodžers, kurš kopā ar vakara vadītāju mūziķi Ralfu Eilandu izpildīja vairākas dziesmas, tostarp Supernovas hitu «Ritch Itch».

    Par dejām visa vakara garumā rūpējās DJ Von Kubitz jeb pazīstamais stila un komunikācijas eksperts Deniss Ševeļovs, kurš īpašu balvu pasniedza, viņaprāt, veiksmīgākā tērpa īpašniekiem.

    Viesi uz savas ādas varēja izmēģināt BDSM sveces, izjust pātagu pliķus un elektrostimulāciju, kā arī vērot šibari mākslinieka Flame Hel siešanas performanci.

    Apmeklētāji aktīvi izmantoja iespēju neformālā gaisotnē uzdot sev interesējošos jautājumus par seksualitāti un intīmprecēm, kā arī piedalījās loterijā, kuras uzvarētāji tika izziņoti ballītes noslēgumā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē