• FOTO: Producente Aija Strazdiņa svin skaistas kāzas

    Kāzas
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Oskars Ludvigs
    Ar priecīgo notikumu Aija Strazdiņa dalījusies sociālajos tīklos, neslēpjot prieku gan par jauno uzvārdu, gan par mīlestību, kas ir pāri visam.

    «Šos foto varētu parakstīt ar lakonisku “Viņa teica JĀ” (lai skatītājiem nerastos aizdomas, ka daiļa pucēšanās nav atstājusi iespaidu uz ģimenes institūciju), “Ilgi un laimīgi” (kā apstiprinājumu tam, ka fotoreportāžai būs tālejošas un, kas nav mazsvarīgi, labdabīgas sekas) vai “Rūgts!” (ieteicams izkliegt piesmakušā balsī, efekta pasvītrošanai grabinot galda piederumus),» vēsta producentes Facebook ieraksts.

    Aija atklāj, ka kāzas notikušas saulgriežu priekšvakarā – 20. jūnijā.

    “Paldies visiem, kas zināja, bet nelikās ne zinis, par burvīgo medus nedēļu, ko mums dāvājāt. Laime mīl klusumu,” sociālā tīkla ierakstā saka Aija.

    «Un es mīlu vīru un savu jauno, uzlaboto uzvārdu. Jau iepriekš atvainojos televīzijas raidījumu titru maketētājiem (lieliski zinu, kā šādi lielgabarīti bojā kompozīciju!) un institūciju darbiniekiem, kas jau iepriekš sita nepacietīgu takti, kamēr dokumentos skricelēju “ai-ja-straz-di-ņa” un lūdzu nepiktoties par bonusa sekundēm, kas neizbēgami būs nepieciešamas, lai likumīgi parakstītos kā “ai-ja-straz-di-ņa-domuzīme-ra-tin-ska”,» ar humoru saka Aija.

    Par jaunajām attiecībām pirms diviem gadiem Aija pastāstīja arī žurnālam Ieva.

    "Šajās attiecībās mēs esam divi spēcīgi cilvēki, un tas ir tas, ko esmu meklējusi, – ka otrs pieņem tavu aizņemtību un atbalsta, kad reizēm sapinies lietās, neko nevari pagūt un sēdi pa nakti augšā. Kad labums tiek dubultots un smagums dalīts uz pusēm. Tas ir tāds… pašpietiekamības mirklis. Starp citu, manā laulības dzīvē šis vārds bija kā apvainojums – tu esi tik pašpietiekama! Bet man tas joprojām ir kompliments.

    Es gribu, lai arī mani draugi ir pašpietiekami, lai mana otra puse ir tāda un lai mani bērni tādi ir, jo tad, ja kaut kas atgadīsies, viņi nesaļims pilnīgā putrā. Un, ja vajadzēs, palīdzēs arī citiem kļūt pašpietiekamiem.

    Ja tu gribi būt laimīgs attiecībās, vispirms jābūt harmonijā ar sevi.

    Tu nevari būt apvainojies uz savu ķermeni, uz savu darbu, uz vēl kaut ko un gribēt, lai tev ir šausmīgi skaista mīlestība. Es, piemēram, vispār mēģinu tās lietas, ar kurām pati tieku galā, nepludināt iekšā attiecībās. Ir lietas, kas ir tikai tavas, bet tu tās atstiep mājās un vēl otram uzgrūd. Tādā brīdī, ja man draudzenes sāk ko tādu stāstīt, saku: labi, kā es varu tev palīdzēt? Nē, neko, es vienkārši gribēju… Bet ja es tev nevaru palīdzēt un tev nevajag izkulties no tās putras, kāpēc tu man to stāsti?" žurnālam atklāja Aija.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē