• FOTO: Pašmāju slavenības tiekas modes skatē pazemes autostāvvietā

    Stils
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toms Svilāns, Toms Norde
    15. septembrī universālveikalā “Stockmann” norisinājās viens no gaidītākajiem sezonas pasākumiem – rudens/ziemas kolekciju modes skate. Spilgtāko sezonas tendenču vidū iezīmējās gan pamanāmi raksti, košas un piesātinātas krāsas, gan monohromi veidoti stili.

    “Šajā rudens sezonā vēlamies iedvesmot klientus būt uzmanības centrā gan ikdienā, gan īpašos brīžos, tāpēc “Stockmann” rudens modes skati veido krāsaini, pamanāmi, bet vienlaikus brīvi un nepiespiesti tēli. Katra mūsu skate ir rūpīgi veidots ceļvedis modes pasaules aktualitātēs, jo zinām, ka daudzi klienti tajā gūst iedvesmu gan ikdienas garderobes izveidei, gan drosmīgām stila pārmaiņām savā dzīvē.

    Rudens ir iedvesmojošs laiks gan jauniem sākumiem, gan skaistiem turpinājumiem,” saka Dace Goldmane, universālveikala “Stockmann” direktore.

    Skates noformējumu veidoja modes dizainers, modes un stila eksperts Aleksandrs Pavlovs kopā ar “Stockmann” stilisti Ritu Erdmani. Abi eksperti rudens/ziemas sezonā iesaka izvēlēties spilgtas krāsas un monohromu stilu, piemēram, no galvas līdz kājām tērpjoties sarkanos, rozā, zilos, oranžos vai baltos toņos.

    Garderobi šajā sezonā labi papildinās arī gari zābaki, īpaši, ja tie būs izteiksmīgā krāsā.

    Tāpat stilisti rekomendē rudens/ziemas sezonā greznas un košas zīda kleitas apvienot ar siltiem adījumiem, ērtiem apaviem un mīkstiem mēteļiem, ļaujoties kontrastiem un rudenīgi košām krāsu kombinācijām. Lai panāktu tēla dziļumu un daudzslāņainību, var savienot dažādu faktūru un materiālu apģērbus.

    ““Stockmann” klientiem piemīt izsmalcināts šarms. Viņi lieliski prot savā tēlā iekļaut spilgtus akcentus, vienlaikus izvēloties kvalitāti un klasiskas vērtības,” “Stockmann” pircēju stila izvēles slavē Aleksandrs Pavlovs.

    Savukārt Rita Erdmane ir pamanījusi, ka “Stockmann” klienti apģērbu izvēlas rūpīgi un pārdomāti, veidojot garderobi atbilstoši savam raksturam, personībai un dzīvesveidam.

    Par modes skates muzikālo noformējumu rūpējās grupas “Melo-M” čellists un komponists Kārlis Auzāns ar virtuozu vijoļspēli. Vijoles partijas pamatā ir izmantots skaņdarbs, kas tapis par godu “Stockmann” 160 gadu jubilejai, ietverot dažādiem universālveikala pastāvēšanas posmiem raksturīgas skaņas. Par raitu pasākuma norisi visa vakara garumā gādāja Kristīne Komarovska un Markus Riva.

    Viesu vidū bija tādas sabiedrībā zināmas personas kā aktrise Anta Aizupe, māksliniece Ieva Bondare,  DJ Ella jeb Ieva Fūrmane ar mīļot vīrieti, radio personība Maija Rozīte-Krištopane, TV raidījumu vadītājas Rūta Dvinska un Lelde Ceriņa, aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Jansone, juriste un politiķe Ieva Brante un virkne modes un stila pazinēju.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē