• FOTO: Pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa atklāj sev Slovēniju: Tik skaisti kā pasakā!

    Atpūta
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    25. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Pasākumu rīkotāja pirmo reizi mūžā bijusi krāšņajā Slovēnijā. Šī valsts uz viņu atstājusi tik spilgtu iespaidu, ka Gundega sola tur atgriezties.

    Uzņem kā kungus

    «Slovēnijā nupat notika pasākumu nozares festivāls Conventa Crossover. Austrumeiropā tas ir jauns un uzņem apgriezienus. Tajā piedalījās trīs cilvēki no Latvijas – es, mans kolēģis Mārcis Ziemiņš un aģentūras Luka vadītāja Inese Lukaševska. Tas mums bija liels pagodinājums, jo bijām uzaicināti kā goda lektori un visur tikām dēvēti par Baltic tiger (Baltijas tīģeris – latv. val),» stāsta Gundega.

    «Tikām uzņemti kā kungi un ķēniņi – mūs aptekalēja un gādāja, lai tik tiem latviešiem viss patīk. Tas bija tik forši! Biju patīkami pārsteigta, ka mums ne par ko nav jāmaksā un jāuztraucas. Ideāli!» atceras radošās apvienības Skudras metropole vadītāja un radošā direktore.

    Slovēņi latviešus ne tikai viesmīlīgi uzņēma, bet arī izklaidēja.

    «Bija sarūpējuši mums dažādas ekskursijas, lai varam gūt kaut nelielu priekšstatu par Slovēniju. Un tas izdevās, jo valsts ir tik maza, ka stundas laikā vari izbraukāt visu – kalnus, jūru, pilsētu,» stāsta Gundega.

    «Slovēnijā biju pirmo reizi mūžā, un tagad domāju – kāpēc tik ilgi kavējos? Tā ir apburoša. Manī bija iesakņojies stereotips, ka Slovēnijā īsti nav, ko redzēt, ka tā ir Dienvidslāvijas palieka, nekas laikmetīgs. Ja nebūtu šī komandējuma, laikam nemūžam nebūtu tur nokļuvusi,» neslēpj viņa. «Kad ieraudzīju šo skaistu zemi, sapratu, cik ļoti esmu kļūdījusies. Aizspriedumi manā galvā visus šos gadus dzīvojuši pilnīgi nepamatoti. Slovēnija atstāja uz mani grandiozu iespaidu ne tikai dabas, bet arī cilvēku dēļ. Tagad iesaku turp doties visiem saviem draugiem. Ir to vērts!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē