• FOTO: Par Misis Latvija 2019 kronēta jēkabpiliete Lita Blūma

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    VEF Kultūras pilī noslēdzies skaistumkonkurss Misis. Latvija 2019 – par uzvarētāju kronēta daiļākā un talantīgākā dalībniece Lita Blūma no Jēkabpils.

    Šīs nedēļas sākumā, 17.septembrī, VEF Kultūras pilī norisinājas skaistumkonkursa Misis Latvija 2019 fināls. Dāmas no visas Latvijas cīnījās par galveno nomināciju – Misis Latvija 2019, bet titulēta tika viena – jēkabpiliete, Lita Blūma. Pirms lielā noslēguma, konkursa dalībnieces piedalījās dažādos pasākumos, kuri norisinājās šī gada skaistumkonkursa ietvaros.

    Kopumā divdesmit astoņas dalībnieces, vecumā no 26 līdz 45 gadiem, priecēja skatītājus ar krāšņiem tērpiem un  priekšnesumiem, kuros katra no viņām reprezentēja ne tikai savu dzimto pusi, bet arī savu daili.

    Dalībnieces visa pasākuma garumā vēroja un vērtēja ne tikai speciāli atlasīta žūrija, bet arī skatītāji.

    Lielā fināla laikā ikviens varēja vērot trīs, visu dalībnieču, iznācienus. Pirmajā iznācienā dāmas prezentēja nacionālos tautas tērpus, otrajā – iespaidīgs iznāciens peldkostīmos, bet trešajā – elegants iznāciens krāšņos vakartērpos.

    Pēc skatītāju un žūrijas vērtējuma, par šī gada Misis Latvija 2019 tika nominēta, jēkabpiliete, Lita Blūma. Lita ir farmaceite un viņas ikdienā saistās ar darbu šajā jomā. «Sevi vēlētos raksturot kā ļoti sieviešķīgu būtni, esmu enerģiska un pozitīva – cenšos iedvesmot darbos sevi un citus. Gribētu pateikt lielu paldies katram, kurš iesaistījās šī pasākuma tapšānā, palīdzēja un atbalstīja mani un pārējās konkursa dalibnieces. Īpašs paldies skaistumkonkursa galvenajai organizatorei Kristīnei Lindenblatei,»emocijās dalījās konkursa uzvarētāja Lita.

    Kristīne Lindenbate, skaistumkonkursa galvenā organizatore: «Šis skaistumkonkurss nozīmīgs ir ne tikai man, bet arī arī Latvijas sabiedrībai kopumā.»

    "Pateicoties šādiem konkursiem, mēs varam izvirzīt personu, kas rūpējas par dažādām, iespējams, mazliet piemirstām lietām – šajā procesā iesaistot savus līdzcilvēkus un citus interesentus. Kopīgiem spēkiem, viņi dara labus darbus visas sabiedrības interesēs.

    Man ir patiess prieks, ka Latvijā ir tik daudz burvīgas sievietes, kurām rūp ne tikai viņas pašas, bet arī notiekošais apkārt! Šī ir augsti vērtējama īpašība! Konkursā nominētās dalībnieces turpinās pārstāvēt Latviju ārpus mūsu zemes. Viņas nes mūsu vārdu plašāk pasaulē, atbalstot dažādas kustības un piedaloties dažādos pasākumos – arī saistītos ar konkursa draugu un sadarbības partneri Dzīvnieku SOS. Mūsu vīzija un mērķis ir, kaut nedaudz uzlabot vidi un notiekošo sev apkārt – tā ir viena no galvenajām lietām, kuru cenšas piepildīt šīs visnotaļ gudrās un talantīgās sievietes!"

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē