• FOTO: Laura Reinika iespaidīgās pārvērtības gadu gaitā

    Stils
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    27. novembrī Lauris Reiniks svin vārda dienu. Par godu šiem svētkiem atskatīsimies, kā Latvijā iemīļotais mūziķis mainījis savu ārieni.

    Reiniks apguvis aktiermeistarību Losandželosā un absolvējis Jelgavas Mūzikas koledžu. Līdz šim mūziķis izdevis deviņus soloalbumus un atsevišķus singlus 11 valodās, savā karjerā saņemot arī Zelta Diska apbalvojumu.

    2010. gada tika izdots singls un videoklips Es skrienu, kas Youtube skatīts vairāk nekā četrus miljonus reižu. Dziesma ir ierakstīta kopumā 9 valodās (latviski, igauniski, lietuviski, franciski, angliski, turciski, itāliski, krieviski un vāciski), un visas versijas izpilda pats Lauris.

    Tāpat Lauris bieži redzams TV pārraidēs – šoruden viņš redzams pat trīs šovos un divās komēdijās.

    Reinika pārvērtības gadu gaitā:

    «Patiesībā realitātes šovi man ne pārāk patīk, taču nenožēloju, ka piekritu piedalīties Četri uz koferiem. Jo kā gan citādi es būtu iepazinies ar Magoni Burku un populāro jūtūberi Laurlāci. Zināju, ka Laura ir liela mana fane – mans foto rotājot pat viņas mājas poda vāku,» smejoties atklāj Lauris.

    «Teikt, ka televīzijā esmu redzams par daudz, ir krietni pārspīlēti. Esmu redzams tikai vienā konkrētā kanālā, kuru turklāt vēl visiem nemaz nerāda. Esmu gan nofilmējies arī ReTV raidījumā Ar kājām pa mājām – kopā ar savu fāterīti Artūru skriešu pa Skrīveriem. Rudenī mani varēs redzēt arī Andreja Ēķa seriālā Perfektās kāzas, kur iejūtos mācītāja lomā. Esmu redzams arī nupat iznākušajā komēdijā Saki jā!» palepojas Reiniks.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē