• FOTO: Kas atrodams Roberto Meloni ledusskapī?

    Uzturs
    Evija Kalnbērza
    13. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: KASPARS KRAFTS (F64)
    Dziedātāju ik dienu redzam apgūstam ēst gatavošanas knifus pavārmākslas šovā La Dolce Vita ar Roberto Meloni, bet kā izskatās paša Roberto virtuvē, un bez kā viņš nevar iztikt?

    «Lūdzu, atveriet sporta zāles! Mājās man slinkums vingrot un nav motivācijas!» smejot pie valdības vēršas Roberto, kas ir nobažījies, ka vairs nevar aizpogāt savas vecās mīļās žaketes.

    Nāk vasara, cerams, vīruss atkāpsies, un tad, iespējams, būšot jāuzstājas koncertos vai jāvada pasākumi, bet Roberto der tikai džemperi. PDz viņš atzīst, ka ēdienu gatavošanas ziņā līdz darbam kanālā Rīga TV24 bijis diezgan aprobežots.

    «Tagad, pateicoties sava raidījuma viesiem, esmu ļoti daudz ko iemācījies. Pats cenšos ēst veselīgi. Brokastis man ir ļoti vieglas. Bet tad es pošos uz savu raidījumu, kurā man viss ir jānogaršo… Un tas nav viegli!» stāsta Roberto. Mūziķis atklāj, ka raidījuma dalībnieku gatavotais viņam labi iet pie dūšas.

    «Ar retiem izņēmumiem, kad dažas pašmāju zvaigznes grib tikai pagrozīties ekrānā, bet uztaisītais īsti nav ēdams. Tad man pēc raidījuma vēl mājās jāvāra sev pasta, ko ēdu ar dažādām mērcītēm,» atzīst Roberto.

    Dziedātājs uzsver, ka savu dzīvi bez mocarellas, gaļas, lazanjas un pesto nespēj iedomāties. «Vispār mana ēdienkarte ir daudzveidīga, jo, vadot raidījumu, esmu uzzinājis, ka, piemēram, ir tādi vegānie burgeri, jogurti bez laktozes… Par vegānu sevi gan nespēju iedomāties!» – tā Roberto.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē