• FOTO: Kā ģērbjas Latvijas Televīzijas drosmīgais princis Ēvalds Dukuls

    Kino un TV
    Anastasija Kuzminova
    23. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ģirts Ozoliņš
    Digitālā satura projekts Būris pārsteidz ne vien ar Latvijā neierastu diskusiju formātu un tehniskajiem risinājumiem, bet arī ar raidījuma vadītāja efektīgo stilu.

    «Ceru, ka skatītāji aizdomāsies par līdzcilvēku izvēlēm, mēģinās izkāpt no savu iedomu būriem!» par raidījumu Būris PDz stāsta tā vadītājs LTV1 Panorāmas sižetu autors Ēvalds Dukuls. Viņš uzsver, ka projekts startējis veiksmīgi – cilvēki diskutē un komentē. «Ir arī labas atsauksmes par manu tēlu. Skatītāji atzīst, ka beidzot kaut kas citādāks – drosmīgs un stilīgs,» priecājas Ēvalds. Veidojot savu stilu, viņš vēlas atšķirties, tādēļ pieņemtie standarti Ēvaldam nav raksturīgi.

    Modes veikaliem viņš met līkumu, nav arī piesaistīts slavenu zīmolu tērpiem.

    «Man simpātisks šķiet interesants apģērbs. Man gan to nepatīk meklēt veikalos, jo tas ir mokoši. Neesmu no tiem, kas stundām ilgi mērīs un izvēlēsies drēbes. Bieži iepērkos ārzemēs, kur lēti var dabūt nestandarta lietas,» bilst Dukuls.

    Ikdienas skrējienam

    «Šis ērtais un sportiskais tēls noder ikdienai. Vairums lietu manā garderobē ir tumšos toņos, tādēļ visu ir viegli kombinēt. Krāsainība man nepatīk. Melnai krāsai ir savs šarms, tajā jūtos labi un ērti. Esmu arī pasargāts un uz ielas mazāk pamanāms. Mans moto – jo melnāk, jo labāk!»

    Darbam TV

    «Raidījumā negribu stīvos uzvalkus, vēlos, lai tēls nedaudz provocē un piesaista uzmanību. Tāpēc savu vizuālo tēlu izdomāju pats. Par Būrī redzamiem tērpiem un aksesuāriem gādāja modes mākslinieks Artis Štamgūts un stiliste Sinda Krieviņa.»

    Svinīgiem brīžiem

    «Kostīmu iegādājos pagājušajā gadā Rīgā. Biju uzaicināts uz kāzām, tāpēc gribēju, lai ir pa smuko. Uzskatu, ka garderobē ir jābūt arī svinīgām drēbēm, lai varētu doties uz teātri vai kādu smalku vietu. Atrast maza izmēra drēbes man nav problēma. Tagad ar treneri strādāju, lai pieņemtos svarā par 10 kilogramiem.»

    Iziešanai sabiedrībā

    «Arī ikdienā ģērbjos līdzīgi tam, kāds esmu Būrī. Šajā jakā varu doties uz kādu pasākumu vai pasēdēt kafejnīcā. Tas ir kā aizsargtērps, kas vēsta – neesmu gluži labiņais.» Jaka dekorēta ar draudīgām patronām un ķēdēm, kurās iekarināti arī lotosi. «Tas balansam,» nosaka Ēvalds.

    Tetovējumi

    «Nesen uz manas rokas tapa grafiski tēli un simboli, piemēram, pūce. Tetovētājai izstāstīju savas vēlmes, viņa tās sapina vienā rakstā. Vēlos aizpildīt visu roku, tādēļ jau ir ieplānotas divas tetovēšanas sesijas. Uz otras rokas ir rūnas: laime, jaunība un labklājība. Tās tapa pirms pieciem gadiem Lasvegasā, kurp biju devies ar diviem draugiem. Mēs kopā uztaisījām vienādus tetovējumus – piemiņu no brauciena.»

    Aksesuāri

    «Rokassprādzes sagādāja raidījuma Būris stiliste. Tās man iepatikās tik ļoti, ka paziņoju – neatdošu! Labprāt arī pērku aksesuārus. Pulksteni dabūju ārzemēs pirms sešiem gadiem, bet brilles – dzimtās Daugavpils tirgū.»

    Smaržas

    «Man galvenais, lai smaržas dod spēcīgumu un ar tām esmu pašpārliecinātāks. Izvēlos Jesus Del Pozo aromātu Halloween Man un Boss Bottled no Hugo Boss. Agrāk man patika Million no Paco Rabanne.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē