• FOTO: Iznācis jauns latviešu seriālsLielie Muļķi

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Skatītājiem Latvijā pieejams jaunais seriāls Lielie Muļķi – stāsts par tāda pat nosaukuma lauku ciemata iedzīvotājiem un viņu dzīvi.

    Seriāla galvenajās lomās: Kristaps Strūbergs (Singapūras Satīns dalībnieks), komiķis un arī Singapūras Satīna dalībnieks Edgars Bāliņš, aktieri Pauls Iklāvs, Elīna Bojarkina un Aminata Grieta Diarra, mūziķis Roberts Gobziņs, komiķe Jolanda Suvorova un citi. No 1. janvāra seriāls astoņu sēriju garumā ir vērojams Shortcut lietotnē, kas pieejama arī Helio iTV – jebkurā sev ērtā laikā un jebkurā ekrānā – TV, datora vai viedtālruņa. 

    Lielie Muļķi dokumentālās satīras formā sekos līdzi trīs labākajiem draugiem, viņu tuvākajiem cilvēkiem un citiem Lielo Muļķu ciema iedzīvotājiem, ļaujot piedzīvot gan kāzas un bēres, gan mīlestību un strīdus. Seriālu piedāvā Helio Media sadarbībā ar jaunajiem režisoriem Kristianu Alhimionoku un Albertu Viegliņu, kuri šo sola kā labāko seriālu 2020. gadā. Līdz nāks kāds cits.

    Lielie Muļķi sekos līdzi trīs labākajiem draugiem, viņu tuvākajiem cilvēkiem un citiem Lielo Muļķu ciema iedzīvotājiem. Sadarbībā ar Helio Media seriālu veido jaunie režisori Kristians Alhimionoks un Alberts Viegliņš, solot šo kā labāko seriālu 2020. gadā.  Līdz nāks kāds cits.

    Par Lielajiem Muļķiem

    Lielie Muļķi ir ievērojams un lepns ciemats Latvijā. Daudziem talantiem apveltītais Jānis Ūga jeb draugiem Garais ar savu dzīvi Lielajos Muļķos lepojas tik ļoti, ka, atgriežoties no peļņas Apvienotajā Karalistē, līdzi ir atvedis kameras, lai visai pasaulei un mums visiem parādītu dzīvi Lielajos Muļķos.

    Nekur nav tik labi, kā mājās, kur mīt labākie draugi – Garais, liriskā dvēsele Rainītis un nenogurdināmais mīlnieks, vīrišķās enerģijas pārpilnais un neticamu presīti uzkačājušais Egīls. Parādīt visai pasaulei Lielo Muļķu ievērojamākās vietas, paražas un cilvēkus ir viņu galvenā misija. Viens no šiem ievērības cienīgiem cilvēkiem ir Garā draudzene Keitija, kuru uztrauc nepieciešamība padarīt pasauli labāku. Un vēl viņu uztrauc Lielo Muļķu mēra Aļņa Muļķa jaunatklātā meita Laima, kura vēl tikai izzina ciemu un tā iedzīvotājus.

    Viņi visi ir aizrautīgi sava dzimtā ciema patrioti, kuri ikdienai neļauj būt pelēkai un apnicīgai, jo viņi zina – Lielajos Muļķos var notikt jebkas. Un vēl! Viņiem ir būtiski, ka jūs nejaucat viņus ar blakusciemu Mazie Muļķi!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē