• FOTO: Ivars Puga Zviedrijā mērcējas ledusaukstā jūrā

    Atpūta
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    3. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    «Atmosfēra, spēlējot izrādi Silvija, Zviedrijā bija fantastiska, un sanāca arī mazliet izvēdināt galvu,» par neseno ceļojumu uz ziemeļvalsti PDz saka aktieris un Saeimas frakcijas Kam pieder valsts deputāts Ivars Puga.

    Deputāts Ivars Puga atzīst – lai gan strādā parlamentā, aizvien spēlē izrādēs, un viena no tādām ir Voldemāra Šoriņa režisētā Silvija. Izrāde veidota pēc amerikāņu dramaturga Alberta Ramsdela Henrija lugas. Tajā piedalās arī Aīda Ozoliņa, Evija Krūze, Dace Makovska un Voldemārs Šoriņš. «Silviju esam nospēlējuši jau vismaz 50 reižu, esam ar to bijuši arī Norvēģijā.

    Taču mūsu brauciens uz Zviedriju izvērtās vienkārši ideāls.

    Šķiet – Zviedrijā būts neskaitāmas reizes, ko gan jaunu tur ieraudzīt? Bet šī bija bija īpaša, jo mūs uzņēma ļoti labi, zāle bija pilna un atsaucība – milzīga. Pēc tam pie vīna glāzes parunājām ar vietējiem un visi kā viens teica, ka izrāde patikusi,» atminas Ivars.

    Uz ziemeļvalsti aktieri devās ar prāmi un bija tikai pusotras dienas. «Pa muzejiem nestaigājām, jo visur jau it kā ir būts. Šoreiz aizbraucām uz aptuveni 60 kilometru attālo Nīneshamnu, kurai ir prāmju satiksme ar Ventspili. Prāmji izskatījās pat labāki par tiem, kas kursē no Rīgas uz Stokholmu. Daba Nīneshamnā arī ir skatāma – ne kā Stokholmā. Pa īstam atpūtināju smadzenes,» atzīstas Puga.

    Viņš teic, ka laiks Zviedrijā nav bijis vasarīgs – vēss un vējains. Tāpat Nīneshamnā, spītējot vējam un lielajiem akmeņiem krastā, Ivars devies apmērcēties Baltijas jūrā. «Par peldēšanos to nenosaukšu. Es esmu ūdens cilvēks. Ja nav aizsalis, eju ūdenī. Man karsts ūdens nav nepieciešams – daudz labāk patīk auksts, pat ledusauksts. Un Zviedrijā bija tieši tāds, kāds man patīk,» smej Puga.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē