• FOTO: Elīna Garanča atrāda serbu dizainera šedevrus – dziļi dekoltē un smalki audumi

    Skatuves tērpi
    Evija Kalnbērza
    10. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ģirts Ozoliņš (F64) no publicitātes materiāliem
    Latvijas Nacionālajā teātrī pasaules opermūzikas dīva uzstājās koncertprogrammā Ja tevis nebūtu kopā ar Maestro Raimondu Paulu, tur viņa atrādīja unikālus, speciāli viņai radītus tērpus.

    Pasaulslavenajai latviešu operas dīvai Elīnai Garančai šoreiz bija skatuves tērpi ar nedaudz erotisku piesitienu. Operzvaigzne pastāstīja, ka nesen viņu uzrunājis jauns serbu izcelsmes dizainers Niko Niko, kurš teicis –  Elīna ļoti līdzinoties viņa mammai  jaunībā. «Viņš ir jauns, traks un izaicinošs. Bija dzirdējis mani dziedam un uzrunāja,» tā Garanča.

    Austrijas laikrakstam Heute operdziedātāja pirms kāda laika atzina, ka, sadarbojoties ar Niko Niko, jūtas gluži kā grieķu dieviete. Jau šovasar festivālā Klassik in den Alpen viņa pārsteigusi publiku ne tikai ar savu skanīgo mecosoprānu, bet arī vairākiem krāšņiem viņa radītajiem tērpiem.

    Tā pirms divām nedēļām notika arī koncertā Ja tevis nebūtu uz Latvijas Nacionālā teātra skatuves. Kamēr Maestro pie klavierēm izpildīja instrumentālās melodijas, Elīna aizskatuvē ietērpās kārtējā dizainera šedevrā. Niko Niko kleitas radītas no smalkiem audumiem un izceļas ar dziļiem dekoltē. Dīvas koptēls tika papildināts ar greznām rotām. Austriešu mediji vēsta –  to vērtība esot ap 600 000 eiro.

    Dizainers Niko Niko, kura tērpus Austrijā ļoti iecienījušas vietējās slavenības, bija speciāli ieradies Rīgā, lai sagatavotu Garanču koncertam. Bija arī vesela stilistu un fotogrāfu komanda, kas iemūžināja Elīnu dizainera tērpos reklāmas vajadzībām gan pie Nacionālā teātra, gan teātrī un pat uz tramvaja sliedēm. Šis krāšņums nonācis arī Elīnas sociālajos tīklos. «Manu sociālo tīklu dzīvi pārrauga sekretāre, bet es pati no tās distancējos,» atzina operdziedātāja.

    Elīna ir lieliskā fiziskā formā, un uz skatuves, dziedot Mersedesas āriju no izrādes Grāfs Monte Kristo, viņa kopā ar diviem dejotājiem izpildīja arī deju soļus. Garanča neslēpj – klusībā viņa vienmēr sapņojusi par aktrises karjeru, un šis koncerts uz teātra skatuves savā ziņā esot viņas sapņa piepildījums.

    Vaicāta, kā viņai izdodas allaž tik lieliski izskatīties, Elīna sacīja: «Es sadarbojos ar Austrijas kosmētikas firmu, tāpēc par izskatu man nav jāuztraucas. Veselīgi ēdu, daudz ikdienā kustos – eju kājām, kāpju pa kāpnēm. Man visu patīk darīt ātri! Izmantoju brīvos brīžus un pastrādāju dārzā – nolasīju ērkšķogas, tāpēc tagad visi pirksti sadurti,» atzinās māksliniece

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē