• FOTO: Astrologs Andris Račs kāzu gadadienu atzīmē Toskānā

    Atpūta
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    10. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    Pirms 13 gadiem 7. jūnijā astrologs un viņa mīļotā sieviete Baiba mija gredzenus. Toreiz kāzu ceļojumā Raču ģimene devās uz Itāliju, un šogad laulības gadadienā viņi atgriezās šajā romantiķu paradīzē.

    «Mūzu kāzu ceļojuma galamērķis bija Roma, no kuras ar mašīnu aizbraucām līdz Portovenerei un atpakaļ, bet šoreiz mūsu izvēle krita par labu Toskānai,» PDz stāsta astrologs Andris Račs. «Jau sen plānojām šo ceļojumu un pacietīgi gaidījām mirkli, kad ceļošana atkal būs atļauta, visu laiku vērojām Covid-19 sertifikātu ieviešanas grafiku. Un, tiklīdz tas bija iespējams, pakojām čemodānus.»

    Rači ļoti vēlējušies Itālijā būt tieši kāzu gadadienā jūnijā, tomēr plāni par mēnesi pabīdījušies.

    «Vasaras sākumā Itālijā vēl bija masku režīms. Tikai jūnija beigās Itāliju atzina par zema riska zonu un masku nēsāšana sabiedriskajās vietās vairs nebija obligāta. Mums viss ļoti veiksmīgi sanāca. Lai dotos ceļā, bija jāsakrīt divām lietām – lai būtu tiešais reiss un biļete nebūtu dārga. Kad robežas vēl bija ciet, bija pieejamas lētas aviobiļetes uz Pizu. Tobrīd vēl nevarēja zināt – varēs kaut kur aizlidot vai ne. Kā jau astrologs, es ieskatījos zvaigznēs, un tās apliecināja – viss būs O.K.! Un zvaigznes nebija melojušas,» smejas astrologs.

    Nonākot galamērķī, Rači noīrēja auto. «Automašīna Toskānā nav greznuma lieta, bet ceļš uz brīvību un iespēja saplānot savu ceļojumu pēc sirds patikas, jo mums gribas apmeklēt vietas, kur ir iespējami maz tūristu,» stāsta Andris. Citkārt ceļojumos ģimene īrē apartamentus, bet šoreiz apmetās viesnīcā.

    «Pa kovida-zoom laiku mums bija apnicis gatavot maltītes pašiem, gribējās, lai kāds mums uztaisa brokastis,» smaidot atzīstas Račs. Toskānā ģimene pavadīja nedēļu.

    Pēc diviem gadiem Andris un Baiba svinēs kāzu 15. gadadienu. Vai arī viņi dosies uz Itāliju? «Viss ir iespējams. Ir vēl ļoti daudz neatklātu vietu, ko gribas apskatīt. Itālija ir īpaša zeme, ar romantisku auru, kurā gribas atgriezties. Nākamreiz gan gribētu ar Baibu ceļojumā doties divatā, bez bērniem, lai varam izbaudīt divvientulību,» tā astrologs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē