• Fitnesa trenere Paula Freimane: Es nesaku, ka negribu precēties, bet…

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Plaši pazīstamā fitnesa trenere un influencere Paula Freimane jau vairāk kā divus gadus gan darbā, gan dzīvē ir kopā treneri Arvi Mazurovu.

    Viņu iepazīšanās stāsts nav gluži parasts, bet gan pilns ar interesantām sakritībām. Kā Paula atklāj STV Pirmā! šovā “Kad viņas satiekas” izrādījies, abu ceļi vairākos dzīves posmos gājuši tuvu paralēli, bet nav krustojušies. Kad Paula strādājusi par privāto treneri Monako, Arvis dzīvojis turpat 30 minūšu brauciena attālumā Nicā.

    Vēlāk, kad meitene atgriezusies dzimtajā Dobelē, arī Arvis tur bieži ciemojies, pat apmeklējis to pašu sporta zāli, tikai citos laikos. Pēcāk arī līdzīga situācija atkārtojusies Rīgā. Interesanta sakritība ir arī tas, ka pēc sarakstes internetā abi pirmo reizi klātienē tikušies 18.maijā, Paulai dzimšanas diena ir 18.jūnijā, bet Arvim – 18. jūlijā.

    Runājot par skaisto 18. datumu svētku rindu, Paulas sarunu biedrenes raidījumā “Kad viņas satiekas” izsaka mājienu par to, vai gadījumā to nav plānots paturpināt ar vēl vieniem skaistiem svētkiem 18.augustā – ar baltu kleitu un gredzentiņu pirkstā. Paula šobrīd vēl vēlas pabaudīt brīvas meitenes statusu un negrib justies “sasieta.”

    Mīļotais respektē šo viņas vēlmi un zina – īstais brīdis būs tad, kad Paula pati sāks runāt par kāzām. “Es nesaku, ka negribu kādu dienu precēties, bet uzskatu, ka var dzīvot arī bez tā. Mums kopā ir ļoti forši.” Saka daiļava.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē