• Fitnesa skaistule Juta Valdmane izdomā viltību, kā nokļūt ASV

    Attiecības
    Anastasija Kuzminova
    31. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Mīlestībai robežu nav, tādēļ fitnesa skaistule pandēmijā mēroja tūkstošiem kilometru uz citu kontinentu, lai beidzot būtu kopā ar savu jauno draugu – latviešu izcelsmes amerikāni.

    Satuvināja šķiršanās pieredze

    Aprīlī būs gads, kopš izjuka fitnesa pāra Jutas un Ginta Valdmaņu laulība. Tagad Gints ir kopā ar treneri Jekaterinu Sidorovu, bet permanentā grima speciāliste Juta atradusi savu otro pusīti citā pasaules malā. Viņas sirdi iekarojis latviešu izcelsmes amerikāņu fitnesa treneris, bijušais Go Kart un Nascar sacīkšu profesionālais braucējs Juris Kupris, kurš patlaban ASV būvē savu veselības centru. Izdevums New York Times savulaik nodēvēja Kupri par pieprasītāko treneri Ņujorkā.

    «Par iepazīšanos ar Juri pirms septiņiem gadiem man jāpateicas savam bijušajam vīram, lai cik tas smieklīgi arī neizklausītos,» sarunā ar PDz atceras Juta. Viņa stāsta – ilgus gadus ar Juri bijuši virtuāli paziņas, spieduši patīk viens otra bildēm sociālajos tīklos, un pat iedomāties nav varējuši, ka reiz viņi būs pāris.

    «Pēc šķiršanās Juris bija mans atbalsta punkts. Viņš pats izšķīrās pirms septiņiem gadiem, tāpēc zināja, kam eju cauri. Sākumā sarunājāmies kā draugi, tad jau katru dienu sākām sazvanīties ar videozvana palīdzību. Reizēm norunājām pat astoņas stundas no vietas,» satuvināšanos atceras viņa. Abu sarunas notiek angļu valodā, jo ASV dzimušais un uzaugušais Kupris latviski nerunā.

    Garas sarunas un dāvanas pa pastu

    «Juris ir ļoti gudrs un izglītots vīrietis, daudz lasa un interesējas par dažādām tēmām. Tas man viņā patīk visvairāk,» draugu slavē Juta. Garajās sarunās par to, kas abus interesē un iedvesmo, atklājies daudz kopēja. «Brīžiem tas šķiet pat neticami, cik ļoti līdzīgi esam. Viņam ir tās pašas dzīves vērtības, nākotnes vīzija un mīlestības izpausmes valoda,» priecājas Valdmane. Viņu aizkustināja tas, ka Juris ir ļoti uzmanīgs un iegaumē visu, kas Jutai patīk.

    «Ziemassvētkos no Jura saņēmu dāvanu kasti ar ļoti personīgām lietām.

    Katra bija speciāli meklēta, un viņš zināja, ka tās man ļoti patiks. Viena no lietām bija kaltētu ziedu pušķis, jo es vienreiz ieminējos, ka nemīlu grieztus ziedus, bet labprāt saņemu podiņā audzētus vai arī izkaltēju, lai priecē mani ilgāk. Tas, ka tieku uzklausīta un sadzirdēta, man ir ļoti svarīgi,» teic Valdmane. Tāpēc viņai nebija baiļu, ka, satiekoties reālajā dzīvē, viņu attiecības varētu mainīties.

    «Abi jūtamies brīvi viens otra klātbūtnē, un ir sajūta, ka esam kopā jau daudzus gadus. Šajā laikā esam uzzinājuši un iepazinuši arī viens otra sliktās īpašības un niķus, lai vēlāk nav nekādu pārsteigumu. Pirms tikšanās esam virtuālajos randiņos pavadījuši daudz vairāk laika nekā vairākums pāru. Šķiet, tas mūs vēl ciešāk satuvinājis. Tas, ka tik ilgi izturējām, sazinoties tikai virtuāli, arī daudz ko jau nozīmē,» spriež viņa.

    Izdomājuši viltību, kā Jutai nokļūt ASV

    Pirms kāda laika Juta parādījās raidījumā Aizliegtais paņēmiens, kur atklāja savu pieredzi, ceļojot uz Dubaiju. Daudzi šausminājās par Jutas ceļojumu pandēmijā, bet toreiz viņa savu galamērķi vēl neatklāja, vien sacīja – tas ir plānots un viņai svarīgs brauciens. Izrādās, lidojums uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem bija daļa no viņas lielā plāna. Ieceļošana ASV, kur dzīvo viņas jaunais sirdsāķītis, šobrīd ir sarežģīta.

    Tomēr mīlošās sirdis, nespējot ilgāk izturēt atšķirtību, atrada veidu, kā savienoties. Viņi noskaidrojuši – ja Juta divas nedēļas uzturēšoties ārpus Eiropas, viņa tiks ielaista ASV. «Tiklīdz sapratām, ka tas ir veids, kā satikties, uzreiz izmantojām šo izdevību.

    Juris pierunāja manu draudzeni pavadīt mani uz Dubaiju, lai es divas nedēļas tur nebūtu pilnīgi viena.

    Juris apmaksāja braucienu, jo pats nevarēja atlidot man pretī,» par piedzīvojumu, kas sākās Amsterdamā un turpinājās Dubaijā, stāsta Juta. «Plānošanas un mana ceļojuma laikā abi bijām ļoti satraukti, jo daudz kas varēja noiet greizi. Es varēju saslimt ar kovidu, lidojumu varēja atcelt vai neļaut man šķērsot kādas valsts robežu. Tāpēc izlēmām, ka Juris paliek ASV, bet es dodos pie viņa. Tas tomēr būtu dubults risks – tikties trešajā valstī,» atceras Valdmane.

    Pirms divām nedēļām viņa laimīgi nonāca pie sava mīļotā vīrieša, un tagad abi jau bauda romantiku Hemptonā. Šo kluso Ņujorkas daļu pie Atlantijas okeāna iecienījusi arī dziedātāja Madonna un daudzi miljonāri, kas vēlas patverties no lielpilsētas kņadas.

    Taujāta, kurā valstī redz savu nākotni, Juta teic – šo jautājumu jau ir pārrunājusi ar mīļoto vīrieti, bet īstas skaidrības par to abiem vēl neesot. «Dzīve rādīs, kā viss izvērtīsies un kur izlemsim dzīvot. Iespējams, tā būs ASV, bet varbūt arī Latvija kādā brīdī,» saka viņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē