• Evija Krūze lepojas: Manam vīram ir kur piesiet acis

    Attiecības
    Gita Vīksne
    23. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Evija Krūze ar vīru igauni Aimuru.
    Foto: F64
    Evija Krūze ar vīru igauni Aimuru.
    Seriāla Viņas melo labāk zvaigzne Evija Krūze atklāj – lai gan viņas igauņu vīrs latviski saprot tikai nedaudz, viņš apmeklē visas teātra izrādes, kurās viņa spēlē.

    «Man paveicās, ka visu pandēmijas laiku notika filmēšana. Līdz ar to absolūta tukšuma, kad nav, ko darīt, manā dzīvē nebija gandrīz nevienu brīdi. Pa šiem diviem gadiem varbūt tikai viens mēnesis bija tāds, kuru varēju pavadīt mājās kopā ar savējiem. Es šo laiku ļoti izbaudīju, jo aktieru noslogotajā dzīves ritmā mēnesis atpūtas ir ekstra,» PDz teic aktrise Evija Krūze. Pagājušonedēļ viņa spēlēja Latvijas Nacionālajā teātrī pirmizrādē Aizliegtais pianīns, un Evijas veikumu uz skatuves klātienē vēroja arī viņas vīrs igauņu uzņēmējs Aimurs un abi Evijas dēli Roberts un Bruno.

    «Aimurs latviski saprot tikai atsevišķus teikumus,

    taču šī izrāde, manuprāt, ir ļoti labi saprotama arī bez tekstiem. Ja esmu uz skatuves, manam vīram vienmēr tik un tā ir, kur piesiet acis,» smejas Evija. 31. augustā Aimurs un Evija atzīmēja kāzu trešo gadadienu. «Vīrs vienmēr izrāda interesi par izrādēm, kurā piedalos, un, lai gan ir valodas barjera, visas arī ir noskatījies,» lepojas Evija.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē