• Emīls Jakrins apaļajā jubilejā sagādā sev iespaidīgu dāvanu

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    30. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Uzņēmējs sev apaļajā jubilejā bija iecerējis ekskluzīvu dāvanu, bet saņēma to tikai tagad – neilgi pirms 41. dzimšanas dienas.

    «Man tūlīt būs jau 41 gads, un tikai tagad esmu sagaidījis dāvanu, ko pats sev sarūpēju 40. dzimšanas dienā,» PDz stāsta SIA Vincents valdes priekšsēdētājs Emīls Jakrins. Pagājušajā otrdienā viņš beidzot ieraudzīja savu jauno dzelzs rumaku – Harley-Davidson motociklu.

    «Motociklu pasūtīju jau pērn septembrī. No sākuma man to solīja piegādāt šā gada pavasarī, pēc tam kaut kad ap Jāņiem,» atceras Emīls. «Kā saprotu, man vēl ir paveicies, ka pie pasūtītā motocikla vispār esmu ticis, jo daudzi klienti savējos vēl gaida,» teic Jakrins. Ilgās gaidīšanas iemesls esot pandēmija, dēļ kuras ilgāku laiku neesot strādājusi Harley-Davidson rūpnīca.

    «Ar motociklu braucu jau no 18 gadu vecuma. Man visu laiku ir bijis pašam savs mocis, bet, tuvojoties 40 gadu vecumam, sapratu – braukt ar Cafe Racer motociklu šādā vecumā tomēr vairs neklājas. Vajag kaut ko lielāku un stabilāku.

    Izskatīju vairākus variantus un visbeidzot apstājos pie klasikas – Harley-Davidson motocikla modeļa Fat Bob. Man tas šķiet ļoti glīts,» atzīst Emīls.

    Viņš atzīst – jauno motociklu vēl nav iemēģinājis. «Neesmu no tiem, kas brauc ar moci visu gadu. Daru to tikai tad, kad ārā ir silts,» atklāj Jakrins, kurš iecerējis ar jauno braucamo pavizināties tuvākajās dienās.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē