• Elizabete Zagorska aizrāvusies ar senindiešu gudrībām — māca iekārtot māju laimīgai dzīvei

    Ezoterika
    Gita Vīksne
    29. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA
    Aktieru Rolanda Zagorska un Guntas Virkavas meita, kuru plašāka sabiedrība iepazina kā dziedātāju, tagad sevi dēvē ar vēdisko numeroloģi un ājurvēdas speciālisti un sniedz labsajūtas konsultācijas.

    «Vastu konsultācija pie jums mājās vai darbā decembrī tikai 100 eiro,» gada izskaņā draugiem un paziņām piedāvāja Elizabete Zagorska. Dziedātāja jau kādu laiku darbojas arī kā vēdiskā numeroloģe, vastu šastra un ājurvēdas speciāliste. «Vastu šastra – no tā radies Ķīnas fenšui,» nezinātājiem šoruden īpašos kursos skaidroja Elizabete.

     

     

    «Sanskritā vastu nozīmē vieta, laukums, māja, istaba, bet šastra – zināšanas. Ar šīm zināšanām iespējams samazināt negatīvo ietekmi savā mājā un darbavietā. Pārstājot nelietderīgi tērēt enerģiju, iegūstam vairāk spēka un veselības, vieglāk realizējas sapņi un ieceres. Izmantojot vastu principus, iespējams labiekārtot māju, dzīvokli, istabu, darbavietu un pat veselu pilsētu.

    Izprotot tos, kļūst skaidrs, kā atvērties labvēlīgām enerģijas plūsmām un samazināt negatīvās,» kopā ar kolēģi kursos Vastu mājā vēstīja viņa un solīja – pareiza mēbeļu pārvietošana un telpu pārplānošana var nest ievērojamas korekcijas to cilvēku dzīvē, kas ilgstoši cenšas atrasināt kādu situāciju, vēlas uzlabot kādu dzīves jomu vai dzīvi kopumā.

    Seši divarpus stundu gari mācību vakari interesentam maksāja 180 eiro. Sīkāk pastāstīt par savu neparasto aizraušanos ar vismaz 5000 gadu senu senindiešu dzīves telpas iekārtošanas sistēmu, Zagorska gan nevēlējās. Tam esot vajadzīga īpaša vieta un laiks.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē