• Elitai Mīlgrāvei Tenerife ir kā Latvijas lauki: Labāk tomēr sēdēt siltumā

    Attālinātais darbs
    Anastasija Kuzminova
    4. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: FACEBOOK
    Vairākas pazīstamas Latvijas dāmas mājsēdes laiku nolēmušas pavadīt nevis dzimtenē, kur ir drēgns rudens, bet ārzemēs, kur saulīte staigā pa zemes virsu.

    «Ja citi tagad brauc uz laukiem, es devos uz sev ierasto pilsētvidi, bet Tenerifē,» stāsta mūzikas izdevniecības Mikrofona ieraksti vadītāja. Kanāriju salās viņa jau ir mēnesi un braukt atpakaļ pagaidām negrasās. 

    Elita Mīlgrāve PDz atklāj, ka aizvien vairāk aizdomājas – Tenerife kļūs par viņas otro mājvietu. «Kāda atšķirība, kur strādāt pie datora? Bet labāk tomēr sēdēt siltumā. Te viss ir vaļā un turpina darboties,» teic Elita. Viņa uzsver, ka jau daudzus gadus brauc uz Tenerifi un katru reizi te paliek aizvien ilgāk.

    «Saprotu, ka laiki mainās – kādreiz ļoti piesardzīgi domāju par iespēju dzīvot kaut kur citur, taču šobrīd ar attālināto strādāšanu tas nav nekāds pārsteigums. Neviens neprotestē par sarunām un sapulcēm Zoom lietotnē. Tāds nu šobrīd laikmets,» konstatē Mīlgrāve.

    Kaut uz salas internets neesot ideāls, ķibeles ar sakariem viņai vēl neesot gadījušās. Elita priecājas, ka var izvēlēties, kur dzīvot, jo attālinātais darbs ierakstu uzņēmumā to ļauj. Spānijas salā neesot arī nekādu problēmu attīstīt savu komandu pārtikas bagātinātāju izplatīšanā un gatavoties Zelta mikrofona ceremonijai pavasarī.

    «Man dzīvē ir arī tāds laiks, kad bērni kļuvuši patstāvīgi, izveidojuši savas ģimenes, un varu vairāk laika veltīt sev,» atklāj viņa.

    Lielākā no Kanāriju salām Elitas sirdi iekarojusi ar silto Atlantijas okeānu, kur ik dienu peldēt, un piekrasti, kur iespējams jogot. Saule lutinot salas iedzīvotājus.

    «Kādreiz regulāri braucu uz Ēģipti, bet Tenerifē mani saista eiropeiska domāšana. Šeit nejūtos kā nokļuvusi uz citas planētas. Cilvēki, ar ko šeit iepazīstos, ir gana interesanti. Sastopu aizvien vairāk latviešu. Vēl neesmu Tenerifes latviešu komūnā iejutusies, bet, pēc nostāstiem, tā pieaug. Īsta kodola, kas visu uzturētu, pagaidām gan vēl nav,» zina stāstīt Mīlgrāve. Vaicāta, vai plānos ir siltumā pārlaist ziemu, Elita teic, ka tik tālejošu ieceru viņai neesot. «Vēl kādu laiciņu palikšu šeit, lai Latvijā notiekošais pierimst. Man bija doma atgriezties, bet, tā kā Latvijā ir mājsēde, tomēr labāk palikšu te,» tā Elita.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē