• Elīna Gluzunova: Sievietei jāprecas vienu reizi dzīvē

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    9. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kaspars Krafts (F64)
    Pēc skandalozās Gluzunovu pāra šķiršanās, kam sekoja laimīga attiecību atjaunošana, izskanēja runas par gaidāmajām kāzām. Elīna neslēpa, ka sapņo apprecēties un Artjoms solīja to arī piepildīt. Taču kā atklājies pēc Gluzunovu pievienošanās kanāla 360TV realitātes seriālam «Ģimene burkā», solījums joprojām nav izpildīts. Kāpēc tā?

    Kā zināms Artjoma laulībai ar Elīnu ir juridisks šķērslis – viņš jau 10 gadus ir precējies ar kādu taizemieti. Lai arī Artjoms uzsācis laulības šķiršanas procesu, tomēr viss tik raiti nevedas.

    «Viss ir procesā, bet nācās ar tiesnesi salamāties» skaidro Artjoms un bilst, ka viņa lieta nodota profesionālim, kuram uz Artjomu esot «zobs» jau kopš bērnības gadiem.

    «Viņš mēģina visu nobremzēt, prasa neskaitāmus papīrus, papildus pilnvaras un parakstus,» skaidro vīrietis un lēš, ka tuvāko pāris mēnešu laikā tomēr varētu būt juridiski brīvs vīrietis.

    Elīna gan mīļotajam devusi skaidru mājienu, ka labprāt iestūrētu laulības ostā pēc iespējas ātrāk un nav gatava gaidīt gadiem: «Es neesmu gatava gaidīt 10 gadus, lai apprecētos. Esmu skaidri pārliecināta – ja mēs ar Artjomu apprecēsimies un mums tomēr kaut kas nesanāks, es noteikti neprecēšos vairs. Uzskatu, ka sievietei jāprecas vienu reizi dzīvē,» tā Elīna.

    Tai pat laikā Artjoms atklāj, ka viņaprāt, laulības ir tikai lieks papīrs un attiecībās pēc šī procesa jau nekas nemainās – «Labāk dzīvot bez birokrātijas. Ja mīlam viens otru, kāda starpība – esam precēti vai nē?» retoriski nosaka Artjoms Gluzunovs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē