• Elīna Fīrmane pēc 10 gadiem atgriezusies TV ekrānā

    Kino un TV
    Anastasija Kuzminova
    4. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    Šovā Pasaki to skaļi līdzās Laurim Reinikam viesus sagaida skatītāju iemīļotā daiļava.

    Skatītāji skaistuli Elīnu Fīrmani, kas tolaik bija Elīna Doļģe, iepazina tādos raidījumos kā SeMS Nakts sarunas ar Elīnu, Tautas balss un Esi gardēdis. Tas bija pirms vairāk nekā 10 gadiem, bet nu jau vīra uzvārdā viņa atgriežas TV ekrānos kanāla 360TV raidījumā. Šķiet, ka šo gadu laikā nav mainījies pat viņas matu garums, par ko Elīna vien nosmej – tā ir sakritība.

    «Profesionāli no televīzijas tālu nebiju – darbojos aizkadrā kā producente un redaktore un daudz vairāk laika veltīju ģimenei – vīram un meitiņām. Uzsāku arī koučinga studijas,» PDz stāsta Elīna.

    Atgriezties TV ēterā skaistuli pamudināja raidījuma Pasaki to skaļi producente Zita Lunde. «Nezinu, kādēļ, bet viņa iedomājās par mani, uzaicināja uz atlasi, un rezultātā – viss salikās!» par atgriešanos televīzijā priecājas Elīna. Viss noticis tādēļ, ka raidījuma vadītāja dziedātāja Laura Reinika partnere uzņēmēja Egija Gailuma nolēma vairāk pievērsties sava biznesa attīstībai.

    «Nav nemaz tik vienkārši atkal ielēkt televīzijas vidē. Es uztraucos, bet vienlaikus jūtos forši, jo šī lieta man ir zināma.

    Būt kadrā vispār ir kaut kas īpašs,» tā Elīna. Ekrāna partneri viņa slavē: «Lauris ļoti atbalsta, lai es atkal iejustos šajā nozarē. Viņš ir tik pozitīvs! Uzreiz ir komandas sajūta.»

    Papildu izaicinājumu Elīnai sagādā sejas vizieris, bez kura pandēmijas laikā vadīt raidījumus nedrīkst. «Tas diemžēl rada korekcijas sarunā. Tagad raidījuma varoņiem nevaru būt tik tuvu, cik gribētos. Lai labāk justu cilvēku, vēlētos ar viņu sarokoties un pieskarties… Šobrīd tas nebūs,» atklāj Elīna.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē