• Eksperte vērtē Agritas simpātiju: Vētrains sekss, bet nebūs, par ko runāt

    Sekss
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Agrita Bindre no kanāla 360TV šova “Ģimene burkā” joprojām nav pārliecināta, vai viņas attiecībām ar divas reizes jaunāko Jāni ir nākotne, un ir gatava uzklausīt arī viedokļus no malas.

    Par vienu no padomdevējām uzaicināta socionikas eksperte Evija Čeprova, un viņas pirmais iespaids pēc abu fotogrāfijas diemžēl ir visai kritisks – pārāk gudrs puisis neizskatoties! Tālāk gan cilvēku pazinēja mazliet atmaigst:

    “Nē nu, tā jau viņam nav ne vainas. Bet man izskatās, ka viņš ir vairāk sensorais tips, reālists un praktiķis, tāpat kā tu. Kā es to redzu – šajās attiecībās varētu būt vētrains sekss, vienmēr ieskrūvētas spuldzītes un citi darbi paveikti, bet … jums ļoti drīz aptrūktos, par ko runāt, un tad to vecumu atšķirību tomēr varēs sajust.”

    “Jā viņas viedoklis bija skarbs. Bet tas ir tikai viņas viedoklis, es esmu gatava dažādus viedokļus uzklausīt, bet lēmumu pieņemšu pati” – tā savukārt spriež Agrita.

    Tikmēr eksperte vēl neiesaka Agritai pārtraukt meklējumus – savu īsto viņa vēl satikšot. Iespējams, tāpēc, ka jaunās attiecības viņai raisa pārdomas, Agrita joprojām ir atrodama populārajā iepazīšanās vietnē «Tinder».

    Socionikas eksperte mudina četru bērnu māmiņu šai vietnei vēl ar roku neatmest, bet vairāk uzmanību pievērst nobriedušiem, Agritas vecuma vīriešiem, nevis jauniešiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē