• Edgara Fresh jogas seanss Tenerifē iegūst negaidīti erotisku pieskaņu

    Kino un TV
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Jūtūberis Edgars Fresh, kurš ir arī veģetārietis un liels veselīga dzīves veida cienītājs, saviem “Četri uz koferiem” ceļojuma biedriem Tenerifē piedāvājis vienu no rītiem uzsākt atbilstošā gaisotnē, noorganizējot jogas nodarbību pludmalē.

    Rezultāts gan laikam izdevies nedaudz atšķirīgs no iecerētā, jo apgarotas noskaņas vietā pasniedzēju piedāvātie vingrinājumi un elpošanas prakses kompānijas biedros nez kāpēc izraisījuši gluži erotiskas sajūtas.

    Instagram zvaigzne Yana Bruk izskatās sajūsmināta un pavēsta, ka elpošanas prakse likusi viņai sajusties “neķītri”.

    Arī drag queen Amuna Davis piekrīt, ka vingrotāju kustības un izdotās skaņas būtu viegli sajaukt ar tām, kas parasti atskan guļamistabā. To, ka viņam lielā mērā varētu būt taisnība, pierāda ieinteresēto garāmgājēju nepārprotamie skatieni.

    Kantrī mūziķei Linitai Mediņai gan joga patīk, un viņa būtu vēlējusies tai pievērsties nopietnāk, bet, ak vai – tieši torīt uzvilcies topiņš ar tik izteiktu dekoltē, ka nekādas garīgas prakses nav ne prātā.

    Jā, ļoti piepildīts rīts izdevies ceļotājiem siltajās salās. Arī šā 1188 Play video būs, kur acis pamielot! Tikmēr atgādinām, ka slavenību ceļojuma šovs “Četri uz koferiem,” skatāms sestdienu vakaros kanālā 360TV, Tet+, kā arī 1188 Play.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē