• Dzīvo kopā, bet guļ atsevišķi – kā savu ģimenes ligzdiņu iekārtojis Uģis Kuģis?

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. aprīlis, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    «Gadās, ka sapnī ēdu gaļu. Pamostos un skrienu mazgāt zobus,» sarunā atzīstas Uģis Kuģis.
    Foto: Ģirts Ozoliņš (F 64)
    «Gadās, ka sapnī ēdu gaļu. Pamostos un skrienu mazgāt zobus,» sarunā atzīstas Uģis Kuģis.
    “Mēs esam nūģu ģimenīte un nekaunamies,” savu ģimeni ar humoru raksturojis Uģis Kuģis.

    Vēdu pārzinātājs neslēpj – pandēmijas “uzspiestā” kopā būšana viņu attiecībām nebūt nav traucējusi. Arī strīdi pāra starpā ir reta parādība – un kā saka pats Uģis, notiekot ne biežāk kā reizi mēnesī, kad sievai esot “īpašās dienas.”

    Tad Uģis viņai mīļi piedāvājot ieslēpt galvu savās “maģiskajās” krūšu spalvās un visas rūpes pagaisīšot.  Savukārt viens no vīrieša mīļākajiem mirkļiem ir brīdis, kad dēliņš ir nolikts gulēt, bet sieva mīļi ieritinās viņa azotē.

    Šovā Mīla burbulī, kur Uģis Kuģis ar sievu Lindu, kopā ar vēl citiem sabiedrībā zināmiem pāriem, izrāda, kā uztur kaisles un romantikas dzirksti attiecībās, viņš ļāvis skatītājiem ielūkoties arī Kuģu ģimenes mājoklī.

    To pēc “pinterest” atrodamām idejām iekārtojis pats Uģis, īpašu vietu atvēlot ne tikai grāmatām, bet arī divām atsevišķām guļamistabām.

    Jo, kā zināms, atšķirīgs šajā ģimenē ir viss – gan fakts, ka Linda un Uģis guļ atsevišķi, gan uzskati par pienākumu sadali pāra starpā un ģimenes budžeta plānošana. Uģis Kuģis finanšu jautājumus atstājis tikai un vienīgi savā pārziņā.

    Vēl vairāk – rēķinu nomaksa viņa sievai ir “tabu tēma” un tos viņš no dzīves biedrenes rūpīgi slēpj – Linda nezinot, vai ģimenes kontā ir 0 vai 1000 eiro, var dzīvot sievišķīgā mierā un veltīt visu uzmanību bērnam un mājas solim.

    Uģa Kuģa un viņa sievas Lindas attiecības viņu neparastā dzīvesstila un attiecību formāta dēļ interesē daudzus. Kuģu ģimenes modelis ir atšķirīgs no sabiedrībā ierastā, tādēļ ieskatīties kolorītā pāra ikdienā vēlas teju vai ikviens. Uģis un Linda ir precējušies jau divus gadus, bet pirms gada viņu ģimenē ienāca dēls Krišna Tamals. 

    Savukārt savas attiecības abi izvēlējušies balstīt nevis uz romantiku, bet cieņu un sapratni: “Mēs bijām ļoti praktiski un teicām, ka baigai mīlestībai neticam.” saka Uģis Kuģis, bet sieva papildina – “mums nebija prioritāte iemīlēties. Es teiktu, ka mēs neesam romantisks pāris. Manuprāt, tā romantika reizēm ir pārspīlēts moments. Cilvēkiem varbūt liekas, ka pāriem visa mūža garumā jābūt super kaislīgiem. Mūsu skatījumā tā tas nav. Ir jāciena vienam otru, jāizpilda savs pienākums. Tad cilvēks jūtas mīlēts un jūtas, ka par viņu parūpējas.” Tā Linda.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    1 komentārs

    Diana Mikelsone
    Patik man tas Ugis Kugis.Ari kopdzive bez trakas milas ir velamaka neka skirsanas, iespejama nesapratne,krapsanas apsaukasanas utml momenti kopdzives laika utt ,tapat-lielisks variants ir atseviskas gulamistabas ,jo diezin vai karaliene ar nupat miruso princi Filipu guleja kopa 73 gadus?

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē