• Dziedošās māsas Drozdovičas beidzot kopā: Dvīņiem nav vajadzīgs internets, lai nojaustu, kā otra jūtas

    Dvīņi
    Anastasija Kuzminova
    11. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Kopš dziedošās dvīņu māsas apprecējušās ar hokejistiem, viņu dzīve nereti rit katrai savā valstī. Taču tik ilgi šķirtas kā pandēmijā Drozdovičas nebija vēl nekad.

    Dvīņu māsas Katrīne un Ana jau skolas laikā sastapa savu mīlestību. Viņu puiši – Edgars Dīķis un Kristers Gudļevskis – spēlēja vienā hokeja komandā, un drīz vien abas māsas saistīja dzīvi ar sportistiem. Katrīne 2016. gadā apprecējās ar latviešu hokeja aizsargu Dīķi un beidzamo pusgadu pavadīja Francijā. Tur Edgars spēlēja hokeja komandā Brestas Albatros.

    Viņas māsa Ana pie vīra izgāja 2017. gadā un līdz februārim bija Austrijā, kur vārtsargs Kristers Gudļevskis spēlēja hokeja klubā Villacher SV. Māsas Drozdovičas nolēma, ka pandēmijas laikā lieki ar veselību neriskēs, un pusgadu viņas tikās vienīgi virtuāli.

    «Emocionāli šis attālums mūs neietekmēja, jo visu laiku turpinājām būt tuvā kontaktā. Mēs sapratām, ka mūsu attiecības ir ļoti stipras, jo fiziskās klātbūtnes trūkums tās nemainīja,» PDz atklāj Katrīne.

    Dvīnes katru dienu sazinājās ar videozvana palīdzību. Dienās, kad vīri bija spēļu izbraukumos, māsas pļāpājušas pat stundām ilgi. Tāpat arī dodoties šopingā un atrodot ko interesantu, māsas tūdaļ dalījušās ar bildēm, vaicājot viena otrai viedokli. «Modernās tehnoloģijas daudz ko atrisina šajā laikmetā,» priecājas Katrīne. Taču dvīņiem nemaz neesot vajadzīgs internets, lai nojaustu, kā otra jūtas. Tāpēc, ja vienu māsu pārņem neizskaidrojamas skumjas, uzreiz jāzvana otrai, lai pārliecinātos, vai viss ir kārtībā.

    Katrīne uzsver – māsām ir arī līdzīga gaume, tāpēc ir viegli sastrādāties, un to viņas darījušas arī no attāluma. «Mums pandēmijā tapušas vairākas dziesmas, kas vēl gaida īsto brīdi, lai vasarā Latvijā tām safilmētu videoklipus,» atklāj dziedātāja.

    Aprīlī Drozdovičas beidzot varēja satikties klātienē, jo abas atgriezās Latvijā. Tā bija līksmības pilna diena, kad māsas dalījās piedzīvotajā un mielojās ar slavenajām franču vafelēm, kuras Katrīne bija atvedusi Anai.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē