• Dziedošais taksists Artūrs Abramenko: Kādā brīdī pat paliku parādā firmai

    Taksis
    Gita Vīksne
    29. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    «Sākoties pandēmijai, taksometra vadītāja karjeru arī nācās beigt,» atzīst dziedošais taksists, kurš šobrīd piestrādā picērijā.

    Artūrs Abramenko tieši pirms gada kļuva populārs ar to, ka savus klientus – taksometra pasažierus – pārsteidza ar populāru dziesmu izpildīšanu pie auto stūres. Savas dziedāšanas prasmes viņš savulaik spodrinājis kopā ar latviešu dziedātājām Aiju Andrejevu un Lieni Greifāni TV muzikālajos šovos Fabrika un Muzikālais teātris.

    Artūrs uzskatīja – dzied ne sliktāk par pasaulslaveno dziedātāju Adeli. «Jau martā, kad sākās pandēmijas pirmais vilnis, taksometra vadītāja karjera diemžēl bija jābeidz,» PDz atklāj viņš.

    «Ar taksi biju nobraukājis vien pāris mēnešu, kad kovida dēļ strauji saruka klientu skaits. No 24 cilvēkiem dienā palika labi ja četri.

    Braucu ar taksometru firmas auto, par kuru katru nedēļu bija jāmaksā konkrēta naudas summa. Pie tik maza pasažieru skaita tas kļuva neiespējami, kādā brīdī pat paliku parādā firmai,» nopūšas Artūrs.

    «Kad beigsies kovids, iespējams, atgriezīšos pie takša vadīšanas. Šobrīd esmu dabūjis haltūru picērijā – piegādāju picas,» stāsta Artūrs.

    Taujāts, vai joprojām mēdz arī uzdziedāt, viņš atklāj: «Izvadājot ar mašīnu picas, šad un tad kaut ko uzdziedu. Diemžēl šobrīd neesmu savā labākajā formā. Pagājušā gada vasaras beigās man notika negadījums, pēc kura nepilnus trīs mēnešus gulēju dažādās slimnīcās. Šobrīd rit pirmais mēnesis, kad esmu atkal sācis strādāt.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē