• Dziedošais policists Puzikovs: Galvenais ir pārlaist šo ziemu un vakcinēties

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    29. janvāris, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Jau kopš pavasara man darba kļūst aizvien vairāk – strādāju arī Ziemassvētkos un gadu mijā,» PDz stāsta populārais dziedātājs, kurš ikdienā ir policists Ogrē.

    «Nevienu brīdi neesmu jutis, ka darba ziņā kaut kas būtu apstājies. Tieši otrādi. Kopš komandantstundu ieviešanas valstī esmu strādājis gan brīvdienās, gan naktīs, arī Ziemassvētkos un gadu mijā,» teic policijas kārtībnieks Ogrē Nikolajs Puzikovs.

    «Manos darba pienākumos ietilpst ne tikai komandantstundas ievērošanas kontrolēšana. Dodos arī uz vietām, kur cilvēki pārkāpj noteikumus un neatļauti pulcējas.

    Aizrādu, ja netiek atbilstoši noteikumiem valkātas sejas maksas. Cilvēki lielākoties ir saprotoši un ierobežojumus mēģina pieņemt. Man personīgi nav bijusi saskarsme ar agresīviem cilvēkiem. Es arī pret visiem vienmēr cenšos izturēties cilvēcīgi,» stāsta Puzikovs.

    «Šis daudziem nav viegls laiks. Cilvēkiem vēl aizvien trūkst informācijas par ierobežojumiem. No daudziem saņemu jautājumus arī es – piemēram, vai šodien ir komandantstunda? Galvenais ir pārlaist šo ziemu un brīdī, kad tiek piedāvāta tāda iespēja, vakcinēties. To darīšu arī es, cerot, ka šādi vīrusu izdosies apturēt,» saka dziedātājs.

    «Ja ikdienā nestrādātu policijā, nezinu, ko tagad darītu.

    Laikam meklētu kādu papildu darbu,» spriež Puzikovs, jo mūzikas lauciņā viss esot apstājies. «Pagājušajā gada pavasarī man bija ieplānotas vairākas uzstāšanās, kuras nācās atcelt, un ar tādu jaudu vairs nekas neatsākās. Pandēmijas laikā kopā ar jauno dziedātāju Deniju Griezi izdevās ierakstīt dziesmu Tā kā tu, kuras videoklipam ir gandrīz pusmiljons skatījumu. Nekam vairāk nav bijis laika, jo paralēli darbam policijā studēju Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē. Ja viss izdosies, kā plānots, šogad tikšu pie diploma,» apņēmības pilns ir viņš.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē