• Dziedātāja Stafecka pati izremontē virtuvi: Briedu tam vairākus gadus

    Māja
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    5. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Bez meistaru un vīrieša roku palīdzības populārā latviešu dziedātāja un Latvijas Radio 2 ētera personība paveikusi to, kam vairākums sieviešu nesadūšotos – pati ķērusies klāt remontdarbiem.

    «Remontam briedu vairākus gadus. Taču vienmēr nebija laika – tad koncerti saplānoti, tad bija jāceļo vai kaut kur jādodas ar bērniem. Pēc tam nāca kovids – laiks, kad nevari sadūšoties tērēt naudu remontam, jo līdzekļi jātaupa un nevar īsti zināt, kad atkal būs iespēja strādāt. Tāpēc virtuves remontu nemitīgi atliku,» PDz stāsta Antra. Taču šovasar dziedātāja stingri nolēmusi – remontam būt. «Bērni uz divām nedēļām aizbrauca uz laukiem, un, domājot, kā šo laiku izmantot, sapratu – šis ir īstais mirklis, lai to darītu,» saka viņa.

    Remontam Antra nealgoja strādniekus, bet pie špaktelēšanas, sienu izlīdzināšanas, krāsošanas un lamināta ieklāšanas ķērās klāt pati. Dziedātāju nebiedēja arī plus 30 grādu lielais karstums, kas valdīja laikā, kad viņa sāka remontdarbus.

    «Daudzi, īpaši jau vīrieši, neticēja, ka es to daru pati, bez citu palīdzības. Taču neuzskatu to par kaut ko ārkārtēju. Man ir bijusi pieredze gan galdniecībā, gan remonta lietās.

    Kad iegādājāmies ģimenes māju, man bija kādi divpadsmit gadi, un es, piemēram, raku pamatus piebūvei.

    Esmu praktiska sieviete,» smejas viņa.

    «Paldies vecākiem par ieguldījumu un nervu bojāšanu, bet vismaz tagad, būdama pieaugusi, es to visu protu,» piebilst Antra. Taču bijušas arī lietas, ko dziedātāja darījusi pirmo reizi mūžā.

    «Lamināta grīdu nekad nebiju likusi. Taču izrādījās, ka tas nav tik sarežģīti, kā sākumā varētu šķist. Man pateica, kas ir jādara, un es darīju! Nebija nekādu problēmu,» teic viņa.

    Antra uzskata, ka izremontēt dzīvokli paša spēkiem var ikviens – galvenais ir gribēšana.

    «Ja cilvēks vismaz aptuveni saprot, kas ir špaktelis un kā izskatās ota, tad nevajadzētu būt problēmām. Jautājums – vai to vispār patīk darīt. Man personīgi krāsošana, špaktelēšana un dažādi būvdarbi ļoti patīk. Man bija vajadzīgas pārmaiņas, un es ļoti gribēju šo remontu. Tas ir lielisks veids, kā sakārtot domas,» uzskata viņa.

    Antra remontu jau ir pabeigusi. «Gaidu, kad profesionāļi uzliks virtuves virsmu, un viss! Virtuve būs pilnībā gatava,» priecājas dziedātāja. Nākamais plānā esot koridors. «Tas būs daudz vieglāk izremontējams. Viens divi – un gatavs!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē