• Dziedātāja Sandija Vīgante cieš nopietnā avārijā: Sargeņģelis bija ar mani!

    Auto
    Anastasija Kuzminova
    7. augusts, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    TV šovā OKartes skatuve iepazītā dziedātāja pirms divām nedēļām iekļuva baisā autoavārijā un tika nogādāta slimnīcā.

    Sandija Vīgante sarunā ar PDz atklāja – viņa braukusi pa galveno ceļu, bet kāds džips krustojumā neesot pamanījis Sindijas auto un lielā ātrumā ietriecies tajā.

    «Mašīna aizlidoja, un drošības spilvens ietriecās man sejā. Domāju, ka zaudēšu samaņu. Redzēju, ka mašīnā sāk dūmot, un sapratu – pēc iespējas ātrāk jātiek laukā. No piedzīvotā trieciena neko vairs nedzirdēju, ausīs skanēja nenormāla džinkstoņa.» Lai gan viņa bija ļoti satraukta, Sindijai izdevās izkļūt no auto.

    «Sargeņģelis bija ar mani. Ārsti teica – ja šis džips brauktu ar lielāku ātrumu, iespējams, mani vajadzētu izgriezt no avarējušās mašīnas… Blakus bija arī fūre, bet, par laimi, tā netika iesaistīta avārijā.

    Viss bija kā filmā… Nesapratu, kas īsti notiek.

    Būdama šoka stāvoklī, cilvēkiem, kas steidzās palīgā, teicu – ar mani viss ir kārtībā,» atminas Vīgante.

    Viņa tika nogādāta slimnīcā, un pēc izmeklējumiem, kas ilga divas dienas, Sandijai konstatēja smadzeņu satricinājumu. Lūzumu viņai, par laimi, neesot, taču ķermeni klāj vairāki sasitumi. «Man ir noteikts gultas režīms. Paiet es varu, taču kliboju. Ārsti saka – cik labi es par sevi tagad parūpēšos, tik ātri arī atveseļošos,» teic viņa.

    Sandija atzīst – pēc dabas viņa ir ļoti aktīva un kustīga, tāpēc gulēt mierā neesot viegli. Arī psiholoģiski viņa pēc avārijas vēl nav atguvusies. «Naktīs mostos no murgiem, kuros braucu lielā ātrumā, bet auto bremzes nestrādā. Domāju, jāpaiet ilgākam laikam, pirms atkal varēšu sēsties pie stūres,» teic viņa.

    Dziedātāja cer, ka apdrošināšanas kompānija segs viņai radušos zaudējumus. Piedzīvotais viņai licis saprast, ka neviens uz ceļa nav pasargāts no citu kļūdām. Baiļpilnais mirklis viņu mudinājis arī pārskatīt savu dzīvi. «Dažreiz liktenis mums piespēlē mācību. Domāju – varbūt pārāk daudz dzīvē visur skrienu, vēlos visu paspēt? Laikam tomēr jābūt mierīgākai,» secina gaišmate. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē