• Dziedātāja Laura Marta Līcīte mazuļa gaidībās: Esmu ļoti priecīga

    Grūtniecība
    Anastasija Kuzminova
    17. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: FACEBOOK, INSTAGRAM
    Tautas mūzikas grupas Tautumeitas dziedātāja ir mazuļa gaidībās. Viņas un digitālā mārketinga speciālista ģimenē otra atvase ienāks ap Ziemassvētkiem.

    Patlaban dziedātājai Laurai Martai Līcei rit jau septītais grūtniecības mēnesis, un viņa vēl turpina uzstāties kopā ar grupu Tautumeitas. Nupat viņa piedalījusies Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltītā koncerta ierakstā. Televīzijas skatītāj to redzēs 18. novembrī.

    «Bija ļoti skaists notikums brīnišķīgā vietā – Rīgas pilī. Tas, ka tik svinīgā brīdī – valsts svētkos – man ir puncītis un drīz dzims jaunā paaudze, ir ļoti simboliski,» uzskata Laura. Viņa atklāj – šī bijusi viņas pēdējā uzstāšanās, pirms dodas grūtniecības un dzemdību atvaļinājumā.

    «Vienā brīdī jutu, ka man kļūst grūtāk uzstāties. Mums gan ir brīnišķīgi skatuves tērpi, un tādos varu tērpties līdz pat devītajam grūtniecības mēnesim,» saka Laura.

    Laimīgie vecāki jau zina gaidāmā mazuļa dzimumu.

    «Zinām un ar prieku stāstām, ka mums būs puika,» saka Laura. Vārdu otrajai atvasei vecāki izdomās tad, kad viņš jau būs nācis pasaulē. Tā bijis arī ar pirmdzimto dēlu Leonu, kuram tagad ir divarpus gadu.

    «Mums mājās jau ir viens aktīvs jaunietis, un dzīve ar viņu ir tik dinamiska – tikai jāskrien līdzi un jādarbojas! Otra dēla piedzimšana gaidāma ap gadu miju. Esmu ļoti priecīga,» teic viņa.

    «Gaidības ļauj vieglāk pārlaist pandēmiju ar visām tās negācijām, pesimismu un nogurumu. Tiesa, patīkamas gaidas nāk komplektā ar raizēm un neziņu. Ir jāapmeklē ārstniecības iestādes, pēc tam dzemdību nams, un nevar zināt, kādi ierobežojumi būs spēkā turpmāk,» atklāta ir Laura.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē