• Dziedātāja Justa mati kļūst arvien garāki – viņu salīdzina ar Končitu un Jēzu

    Skaistumkopšana
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    10. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Kad viņš izlaiž matus, kādreiz roķīgo Eirovīzijas dziesmas Heartbeat izpildītāju atpazīt kļūst grūti – viņu viegli var sajaukt ar kādu citu.

    Citu domas nesatrauc

    Kādi tik epiteti Justam nav jāuzklausa, kad viņš sociālajos tīklos ievieto kārtējo fotogrāfiju, kurā viņa matu rota redzama visā krāšņumā – Tarzāns, Jēzus Kristus, bārdainā dziedātāja Končita Vursta… Ar pēdējo Justs tiek salīdzināts visbiežāk. Pats mūziķis par to gan tikai pasmaida un no matiem šķirties negrasās.

    «Salīdzinājums ar Jēzu mani pat glaimo. Godīgi sakot, maz satraucos, ko par mani runā citi. Es ar gariem matiem jūtos labi, un tas ir galvenais,» teic Justs.

    Matus viņš sācis audzēt pirms trim gadiem, kad devās studēt uz Angliju.

    «Tas skan smieklīgi, bet mans matu garums reprezentē to, cik ilgi esmu bijis Bristolē. Kopš tā laika neesmu bijis pie friziera,» atzīstas dziedātājs. Viņš nezina, cik garus matus audzēs.

    «Mani šis jautājums pagaidām nesatrauc. Jā, esmu mainījies, bet mēs visi maināmies, ja aizbraucam uz kādu laiku padzīvot kaut kur citur, gūstam jaunas vēsmas un paši pieaugam. Gadu laikā cilvēkiem mainās ne tikai domāšana, bet arī stils. Tā noticis arī ar mani.»

    Pēc diploma jābrauc oktobrī

    Pirms trim gadiem mūziķis absolvēja Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju, iegūstot vokālā pedagoga diplomu. Pie sasniegtā viņš neapstājās un devās uz Angliju studēt mūzikas producēšanu. Šovasar viņš atgriezās Latvijā.

    «Pagaidām vairāk laika pavadīšu dzimtenē. Esmu pabeidzis studijas, oktobrī jābrauc uz Angliju pēc diploma,» stāsta viņš.

    Par nākotnes plāniem viņš ir izvairīgs: «Tādi, protams, briest, bet es negribu neko konkrētu atklāt, jo mācības ir paņēmušas daudz enerģijas, un tikai tagad sāku pamazām pieslēgties savai radošajai dzīvei.»

    Viņš atklāj, ka joprojām mēģina saprast, kāda būs viņa loma mūzikas industrijā. «Zinu, ka mana dzīve būs saistīta ar mūziku, bet ar to pieredzi un zināšanām, ko esmu uzkrājis, ir ļoti daudz ceļu, kas var izkristalizēties. Tāpēc pagaidām neko konkrētu nevaru pateikt. Joprojām esmu ceļa sākumā.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē